Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kenebo

Tabletki antykoncepcyjne + gumka

Polecane posty

Gość kenebo

tak jak w temacie.... czy te srodki wystarcza aby uchronic sie przed niechciana ciaza??

Gość angielskie szukajaca pomocy
po co gumka skoro juz bierze sie tabletki?? :o

Gość kenebo
dla jeszcze wiekszego zabezpieczenia. boje sie ze jak tabletki zawioda to gumka bedzie jeszcze jako deska ratunku

Gość Henien zawodowyy rypaczz
Najlepsze zabezpieczenie przed niechcianą ciążą, to penetracja analna :classic_cool:

Gość angielskie szukajaca pomocy
ale bez sens....jak nie dojrzalas do teego to po co bierzesz sie za seks??:o bo nie widze zebys miala dobra znajomosc na ten temat:o

Gość kenebo
raczej jestem poinformowana bo nie sztuka jest sobie zrobic dzieciaka i wole sie zabezpieczyc na wszystkie mozliwe sposoby niz pozniej biadolic

Gość wredna jeza
lepiej byc na maxa zabezpieczonym niz wcale co nie :P

Ale bezsens-żeby brać się za seks trzeba nie chcieć się zabezpieczać na kilka sposobów,bo co o dojrzałości świadczy seks bez zabezpieczenia czy jak?...Gorzej komuś chyba:O Autorko, to wystarczy, niby sama pigułka daje te 99.8% ale właśnie myślę ze gumka dołoży jeszcze te 0,02% i będzie dobrze...

Gość kenebo
dzieki zlotowlosa i wredna jeza:) widze ze mnie rozumiecie:) chyba zadna z nas nie chce odbierac sobie przyjemnosci stresem ze wpadnie

Gość kenebo
dzieki zloowlosa i wredna jeza:) mysle ze zadna z nas nie chce odbierac i odmawiac sobie przyjemnosci przez stres ze wpadnie

Gość kenebo
a wy kobietki jak sie zabezpieczacie

Gość Tak zabezpieczajcie się
Może jeszcze sobie pizdę w sejf wsadzicie?

Gość ja tez mysle
ze to chore zeby brac tabletki i do tego jeszcze gumke uzywac:o

Gość kenebo
racja lepiej wpasc!!! jak ktos jest gotowy na dziecko to ok ale jak nie to po co ryzykowac

Gość DrMengele
tabletka+gumka+szklanka wody zamiast daje 100% pewnosci, daje obie rece uciac ze nie zajdziesz.

Gość kenebo ale ty glupia
i niedorozwinieta jestes:D

Ja gumka plus przerywany. Jakiś czas temu też brałam tabsy plus gumka, jednak organizm odmówił współpracy z tabsami i została gumka plus przerywany...Nie narzekam.Z tabsami jest takie ale ze nie dają 100% pewności(nawet brane prawidłowo) i chyba każdy inteligentny człowiek o tym wie... A już co mówiąc jak spóźnisz, lub zachorujesz i ci się pomiesza z innymi lekami...ja samych tabsów też bym nie ryzykowała...

Gość kenebo
niedorozwinieci to sa ci co sobie zrobia dzieciaka a pozniej nie daja sobie rady i nie moga mu zagwarantowac warunkow

Gość kenebo
dokladnie zlotowlosa:)

Gość kenebo ale ty glupia
Ja stosuje metodę-facet spuszcza mi sie na twarz, potem rozciera piętą...coby sie plemniory nie dostały przez skurę..

Gość a ja uwielbiam taniec
ja poki co biore tabsy+stos.przerywany. Raz juz wpadlam, nie chcialabym aby to sie powtorzylo, dlatego ten przerywany.

Gość Antykoncepcja to podstawa
Uważam, że bez dobrej antykoncepcji niema co uprawiać seksu. Dlatego każę swojemu facetowi zakładać 4 ultragrube prezerwatywy, ja biorę wszystkie środki hormonalne dostępne w aptece, do tego globulki i wkładka. A i oczywiście zapomniałam wspomnieć, że oboje jesteśmy wysterylizowani :-)

Gość kenebo
ta osoba ktora posluguje sie nickiem "kenebo ale ty jestes glupia" niech sie odpierdoli odemnie chcesz zrob sobie gromadke dzieciakow Twoja wola

Jeszcze zależny jaki jest Twój ogólny stan zdrowia,ja brałam tabsy co do minuty(przypomnienie w telefonie załatwiło sprawę niedopatrzeń przez pierwsze kilka miechów)ale jestem alergiczką i non stop jadę na jakichś prochach....Dlatego tez..za duże ryzyko.

Gość Antykoncepcja to podstawa
Mój facet to ogórek szklarniowy.

Gość kenebo
zlotowlosa88 nie biore zadnych innych tabletek oprocz tych antykoncepcyjnych wiec sadze ze powinno byc wszystko ok

Wiec sądzę ze powinno być ok.Ale jak masz się cały czas zastanawiać czy aby na pewno ok, i schizowac(przerabiałam to,raz przez coś takiego okres spóźnił mi się ponad dwa tygodnie) to weź i gumę,na pewno nie zaszkodzi.

Gość kenebo
no bede sie dodatkowo zabezpieczac jeszcze...wysmaruje sie chyba jeszcze tam smalcem...slyszalam ze w smalcu plemniki nie potrafia przezyc wiec znowu jakies tam dodatkowe zabezpeiczenie:)

Gość kenebo
podszyw... mizerny zreszta

Gość kenebo
spadaj podszywie!!! bede sie zabezpieczac dodatkowo i nic ci do tego!!!