Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arkan

słodki facet

Polecane posty

Gość piotreq
Tak, a potem zrobisz mi znowu wykład i zwiejesz? ok ale nic za darmo:D a na serio to piszesz tak jakbyś chciała mnie zlapać w pułapkę... ciekawe:D

Gość Jak kogoś
A nie, wcale nie musi brakować takiemu tzw. słodziakowi męskości :D

Gość piotreq
myszka83 17:25 [zgłoś do usunięcia] abc101 Słodki facet to taki, którego można potraktować jak "siapsiółkę" .Na partnera życiowego się nie nadaje..pewnie z uwagi na brak męskości, zaradności itp. ZGADZAM SIE W 100 % no i słodk inie mawłosów na klacie ale to nie moja opinia

Gość mariklerR
slodki facet? jedno wyklucza drugie :o

Boisz się tej niby pułapki?:D Słodkich facetów chodzi po świecie coraz więcej....niedługo o ile nie już, to kobiety przejmą stery całkowicie , ale może już to nastąpiło.

Gość bimbom
Dla mnie słodki facet to np. Ashton Kutcher albo Brandon Flowers z The Killers (szczególnie z początków kariery The Killers)

Gość piotreq
zależy co na mnie czeka z twojej strony.. trafiłeś do piekła am arzyleś o niebie a zjawisko które opisujesz to emancypacja kobiet bo to przez was chodzi na świecie coraz więcej metro gejów

Hehe marzy Ci sie niebo ze mna? hm, no wiesz, możliwe, możliwe.. Do autora topiku...wydaje mi się, że nie raz usłyszałeś o sobie słodki facet.Teraz zastanawiasz się, czy masz to traktować jako komplement, czy też jednak nie...Nie mam racji?

slodki facet to dla mnie sprzecznosc. mezczyzna moze byc atrakcyjny/pociagajacy/ interesujacy/ciekawy, nigdy slodki.

Gość Adziu
Jasne, że może być słodki! Słodki jest delikatny, dyskretny, wie kiedy może sobie na coś wobec kobiety pozwolić, a przy tym bywa lekko niedrugiego.Jest dobrym facetem, ale nie jest idealem, bywa ze nie mowi wszystkiego, ni e hest tez wylewny, zna umiar. Oczywiście zaradność i odpowiedzialność w pracy, domu, życiu musi być. Jedno nie wyklucza drugiego.

Gość gość
kobiety lecą na maczo ale się nie przyznają do tego ale widać to po tym z jakimi facetami uprawiają seks i z jakimi są w związkach do 30 roku życia

Gość gość
Słodki dla mnie to taki troche zagubiony i przeuroczy

Gość gość
Wole silnego opiekunczego dobrego ale i konkretnego,uczciwego..słodki facet kojarzy mi sie z frindzone