Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna przyszła matka

ja w ciąży, a on golasy na necie ogląda

Polecane posty

jestem w 8 miesiącu, nigdy sexu mu nie skąpiłam, zawsze mógł liczyć na zaspokojenie. jak ja nie mam ochoty na sex to przynajmniej lodzika mu robię. wiele razu mu proponowałam zebyśmy wspólnie jakieś fikołki pooglądali, zawsze odmawiał, i twierdził ze jego to nie interesuje...sex w nasej sypialni gosci raz na 2 tyg:o nie przytyłam dużo, w sumie tylko brzuch mi sie powiększył, reszta wrzęcz zmalała... dzisiaj siedziałam chwilę na necie, potem on usiadł, i znowu ja... chciałam jeszcze sobie wrócić do przeglądanych stron z art dla dziecka, więc weszłam w historię zeby szybko odnaleźć to co oglądałam wczesniej... patrzę a tam...same pipki, cycki itp... rzuciło mną o ścianę...:( strasznie mi smutno...

Gość Ula Śmierdziula
ojej, a nic się dziecku nie stało jak upadłaś na tą ścianę?

przygłupom dziękuję za pełne inteligencji wypowiedzi...:o

Gość jhjhhjjhjhjh
Ty cały czas poświęcasz dziecku, którego nawet nie ma na świecie, dziwisz mu się? Jakie babiszony są głupie.

Gość alllllicjaaaaa
pogadaj z facetem !!!!!!!!!!!!!

skąd ta pewnośc ze cały czas poświęcam dziecku?? właśnie ze puki dziecka nie ma cały czas poświęcam jemu. ale wyprawkę muszę skompletowac. wiem że muszę z nim pogadać, ale jak to zrobić?? nie chcę zeby myślał ze go sprawdzam bo to nie prawda... nie chcę zeby to odebrał jako atak

Gość puki puki puki puki
poświęć trochę czasu na studiowanie słownika ortograficznego, bo dziecko pójdzie do szkoły i nie będziesz mu mogła pomóc. I będzie takie głupie jak matka

Gość hmmmmmmh
ja tez mam ten sam problem ..tylko ze ja juz urodzilam i do sexsu mnie nie ciagnie :o

Gość skoro ciebie nie ciągnie
to chociaż ty ciągnij :)

*póki przepraszam własnie zauważyłam

wiedziałam ze jak się jakaś durna literówa trafi to się zaraz jakaś szczekaczka odezwie która nie wniesie do tematu nic poza jadem:o

Przerazajaca jest glupota niektorych bab. Byle dokopac drugiej i pokazac - wlasnie... CO?? Trzymaj sie cieplo, moze sprobuj mu wyjasnic to tak samo jak probowalas tutaj? Mam nadzieje, ze nie jest takim bezmozdzem jak te tutaj..

Gość kachakrakow31
to moze pooglądajcie razem??

pisałam już, ze wiele razy mu proponowałam wspólne oglądanie, ale on zawsze twierdził zę jego to nie kręci... i tu jest własnie cały problem... nagle zaczęło go kręcić?? bez sensu:o

Gość student fizyki
widocznie kręci go tematyka deepthroat, gokkun, bukkake i nie chce tego z tobą oglądać

Gość Nonna24
A mój piję piwo mimo tego że mu zabroniłam!!!Nie mogę teraz w ciąży znosić zapachu alkoholu!!!!-on bardzo chciał dziecka,nie ja!!!!Ile rozmów z nim przeprowadziłam!!!Czy to tak ciężko zrezygnować z przyjemności za dla dobra mojego(strasznie się denerwuję) i dziecka????Tym bardziej że jest post!!!!!My kobiety musimy zrezygnować w ciąży -z diet,z fajek,alkoholu,disko ,zabaw i wielu innych rzeczy-a mężczyzn to nie dotyczy?????

czego ja się spodziewałam po kaferterii:o

Gość precz z taka matkaaa
dobre to, "lodzika mu robiłam" brzydula, jak mogłaś brać do do buzi, przecież ty to już masz dwie dupy, cale szczęście, że nie mam z tobą do czynienia, bo z syfem takim jak ty to lepiej z daleka. A może ty jesteś z tych, co "bułkę przez bibułkę a fajfusa całą ręką".

Gość student fizyki
Nonna24 --> może Cię zaskoczę, ale tak, facetów to nie dotyczy. Sposób odżywiania się faceta nie ma żadnego wpływu na rozwój płodu. Serio, uwierz mi, przysięgam że nie kłamię :D

Wiec na razie odczekaj. Ochlon. Po kilku dniach - JESLI historia sie powtorzy i uznasz, ze jednak ma to wplyw na Wasze wzajemne stosunki - sprobuj porozmawiac. Jak? Normalnie - gleboki oddech i na spokojnie. Bez wyzwisk, domyslow i podtekstow. Trudno mi powiedziec JAK, bo przeciez sama wiesz, ze kazda para ma swoj jezyk, swoj sposob na porozumienie. Mysle, ze najwazniejszy jest szacunek i zrozumienie - dwustronne, to prawdziwy sukces :) Zycze Wam tego.

dziękuję ATAM:) dodałaś/łeś mi otuchy:) chyba czas wrzucić kafe do kosza:o

Gość nie da sie tego zrobić
99% kafeteriuszy próbuje, ale i tak ciągle tu wraca

Student - a ja ci przysiegam, ze w tym konkretnym przypadku ( Nonna 🌼 ) ma znaczenie. Facet naraza Nonne na stres, nie stara sie byc z osobami, ktore powinny byc w tej chwili najwazniejsze. Wiem, ze ciaza to stan, nie choroba ale tez wiem co sie w tym stanie przezywa - jak zapachy potrafia wplynac na samopoczucie kobiety. Jesli facet tego nie szanuje to jest po prostu bezmyslnym egoista. Tak mysle. i tego sie trzymam.

Gość student fizyki
dobrze, jak będę miał żonę i będzie w ciąży, to będę pamiętał, żeby nie jeść ciężkiego na noc, bo mi sie dziecko niedorozwinięte urodzi :o

Smutna... :) Od kafety DA sie odejsc. Jest mase innych 'normalnych' topikow dla mam. Tutaj faktycznie MOZNA sie zestresowac i trzeba miec skore hipopotama, zeby zniesc te glupawe opinie, wyzwiska i pseudorady. Nie daj sie - trzymaj sie ;)

Student - nie badz glupszy niz udajesz. Nie ten poziom jak sadze :P

Gość hhhhhhhhhhhhh333333333
student ty przestan wreszcie marzyc, bo zadna nie bedzie chciała takiego głąba :classic_cool:

Gość Nonna24
Atam dziękuję po raz kolejny(widzę że i tu się spotkaliśmy:)) ,a studenciku radzę jeszcze postudiować " wpływy " na stan kobiet w ciąży,jeśli to Ciebie rzeczywiście interesuje!

Gość ona bez lodow nie moze zyc
o widzę, ze autorka topiku poszła robić loda sąsiadowi

Gość dobra pani
Ludzie, czy wy jesteście normalni? Nie znacie laski, ale po jednej wypowiedzi wiecie już na pewno, ze jest glupia, jest nieukiem, nie pomoze dziecku w szkole, a w ogóle zajmuje sie tylko nim, a swojego partnera olewa. TO ONA proponuje erotyczne zabawy, jak ktos tego nie zauważył, to moze sam powinien sie cofnać do podstawówki, nauczyć sie czytać, a póki co - broń boże nie zakładac rodziny. Autorko, porozmawiaj ze swoim facetem. Nie rób scen, tylko spokojnie porozmawiaj. Powiedz, jak było - że chcialaś wrócic do swoich przegladanych stron i zauważyłaś, gdzie on sie poruszał. I że sprawił ci tym wielką przykrość, tym bardziej, ze sama mu proponowałaś ogladnięcie czegos pieprznego. Nie drzyj sie, tylko na chłodno to powiedz. I niech on ci powie, co ma do powiedzenia