Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gggggggggghhh

Nie bój się mnie

Polecane posty

Gość gggggggggghhh

Tak mi powiedziała kobieta po kilku randkach. Nie było do tej pory żadnych intymności pomiędzy nami, jej chyba zależy bardziej niż mnie. Czy te słowa oznaczają abym wykazywał większą inicjatywę i zaczął ją całować oraz dotykać w trakcie - tak ja to interpretuję, czy jestem w błędzie.

Gość mroweczka-robotniczka.
dobrze myslisz :d

Gość bimbim
Ona chce Cie zachęcić do działania! :) chwyć ją za rękę, przytul, pocałuj! Powodzenia! :)

Gość gggggggggghhh
"Zachęcić do działania". Na ostatnim spotkaniu na pożegnanie właśnie się tak dziwnie "nastawiała" niby z policzkiem ale widać było jej wahanie czy nie z ustami, tylko że się pewnie wstydziła pierwsza mnie pocałować, dziwnie się patrzyła. Z mojej strony wtedy chciałem ją pocałować w usta ale musiałbym ręką jej głowę ustawić na wprost i w ostatnim momencie się rozmyśliłem i tylko w policzek. Pytała się mnie również czy odczuwam skrępowanie przy niej. Widocznie na wcześniejszych randkach faceci od razu próbowali się do niej dobierać stąd takie pytania. Była też od kilku miesięcy sama, może potrzebuje wejść w miarę szybko w nowy związek.