Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość harpikkkk

molestowanie w gimnazjum

Polecane posty

Gość harpikkkk

jest na to rada?bo ono istnieje nie wiem czy wiecie.chłopcą z rozszalałymi hormonami niewystarcza rączka i redtube,sa chamscy i prostaccy,oczywiscie nie wszyscy ale wiele,chodzi mi głownie o zaczepki typu "pokaż dupke mala"wykrzyczane na korytarzy,szczypanie itp,moze ja jestem poprostu jakas sztywna i przesadzam??

Oczywiście, że nie przesadzasz! Powiedz im jasno i dobitnie, co myślisz o ich zachowaniu.

Gość nie jesteś sztywna
powinnaś zebrać dowody i zgłosić sprawę na policję. Mówiąc to nie mam na myśli zgłoszenia typu: koledzy mnie szczypią, tylko zgłoszenie konkretnych incydentów z udziałem konkretnych osób, które naruszyły Twoją godność osobistą. Warto mieć dowody oraz zapisać lub zapamiętać dokładny czas i miejsce danego incydentu. Oczywiście niepełnoletnim gnojkom wiele nie zrobią, ale i tak warto, choćby po to że każdy następny ich występek będzie traktowany surowiej, także kiedy osiągną pełnoletniość.

Gość harpikkkk
jak mam powiedziec 300 chłopaką co o nich mysle bo ta grupa stanowi wiekszość w mojej szkole,z resztą nauczyciele słysza widza i wiedzą czesto takie sytuacje sie dzieja na lekcjach i nic,ja trzymam sie jakos z boku,ubrana od góry do dołu z słuchawkami na uszach i zawsze z ksiażka w reku wiec to mnie dotyka w mniejszym stopniu,ale tez sie zdarzaja nieprzyjemnie sytuacje,tylko raz załozyłam spódnice do szkoły i usłyszałam coś tak chamskiego ze az nie powtorze,dziewczyny rozesmiane tzw"dusze towarzystwa",zawsze kolorowe maja najgorzej bo takie chamy to je poprostu napastują....

Gość gggggggggghhh
Takie rzeczy zawsze się działy, wina nauczycieli, że na to pozwalają, czym innym zaczepki słowne a czym innym "łapanie" za różne części ciała.