Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gramy w piłkę

potrzebny matematyk lub ktoś kto logicznie myśli, gdzie jest haczyk?

Polecane posty

Gość gramy w piłkę

chodzi o zakłady bukmacherskie i pewien sposób na grę przeciętny kurs na obstawienie remisu wynosi ok 3,4 zł czyli za każdą postawioną złotówkę wygramy 3,4 zł> Jeśli na początku sezony wybiorę sobie jedną drużynę i będę obstawiał w taki sposób to czy faktycznie wyjdę na plus: zakład 1: obstawiam 1zł niema remisu nic nie wygrałem zakład 2:w następnej kolejce obstawiam 2zł na tą samą drużynę również brak remis, znowu nic nie wygrałem zakład 3: obstawiam 4 nic nie wygrałem zakład 4 : obstawiam 8 zł nic nie wygrałem zakład 5 : obstawiam 16 zł nic nie wygrałem zakład 6 obstawiam 32 zł nic nie wygrałem zakład 7 obstawiam 64 i w końcu padł remis czyli 64* 3,4 =217,6 zł w tym czasie na zakłady wydałem 127 zł czyli 217-127=90zł na czysto Remis mógł paść oczywiście wcześniej lub później, niezależnie od tego w której kolejce by padł ( wiadomo że każda drużyna w sezonie ma kilka remisów) podwajając ostatni zakład wychodzi sie na plus. Pytanie brzmi czy w rzeczywistość naprawdę będzie to działać? Jeśli ktoś zrozumiał moje wyliczenia to proszę się wypowiedzieć

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować