Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 91,8%

pytanie do samotnych 10 mln w totku czy druga połówka?

Polecane posty

Gość 91,8%

co wybieracie?

Gość masz wątpliwości
oczywiście że kasa

Gość ja bym wybrala 10mln
w totoku, z taka kasa jest w choojom wiecej szans na znalezienie partnera ;)

Gość call the police
10 mln, z kasą to i połówka się znajdzie 🖐️

Gość he he jasne że kasa
jak połówki nie mam to nie wiem co tracę, a kasę jakąś tam mam i wiem że to przyjemne :)

Gość masz wątpliwości
Najgorsze, że przypomniałam sobie, że miałam dziś zagrać - a już nie chce mi się wychodzić! :-( Ale może będzie większa kumulacja!

Gość czyli nie jesteście samotni
ale biedni :P

Gość 10 mln w totku

Gość 10 mln w totku
bedzie 1000 połówei i jeszcze full zostanie :P:D

Gość no chyba oczywiste że
kasa, a potem dopiero kupie sobie połówke, ba, zaszaleje, nawet litra :P

Gość orzeszek w papryceeee
Kasa. Jak mam znaleźć faceta to i tak znajdę. A za kasę bym się odpicowała i pewnie by szybciej poszło z drugą połówką :P

to ja bede ta 'naiwna'...stawiam na czlowieka a nie na kase...ktorej tez nadto nie mam... obserwuje tych co mają.kasę..i dlatego wolałabym 'prawdziwe uczucie' a kasa zawsze..jakas tam sie znajdzie....;-)

Gość polówki nie chce
10 M niestety

Gość DRUGA POŁÓWKA
oczywiście;)❤️ Co mi z kasy gdybym miała być samotna

Gość swooy
wybieram pieniądze, niby szczęścia nie dają ale pozwalają być komfortowo nieszczęśliwym

co za ciekawy zbieg okoliczności.. :) bo rano jak sie obudziłam,zaczęłam się zastanawiać co bym wolała...mieć kupe kasy czy chłopaka..i stwierdziłam,że gdybym odnalazła swoją miłość nic innego do szczęścia nie byłoby mi trzeba...i że w moim przypadku znalezienie faceta to jak wygrana na loterii :) Co by mi dała willa z basenem i wszystkie inne dobra materialne przy samotności. Sama zanudziłabym sie z tymi pieniędzmi na śmierć :) I nie zgadzam się,że najlepiej mieć najpierw dużo kasy to łatwiej znajdzie się faceta czy kobietę...znajdzie się ale co z tego,jak to będzie materialistyczny związek a nie miłość.Miłość,druga połówka to inna bajka ;P Wole nie mieć faceta niż mieć takiego,który by nie kochał mnie tylko przedmioty,ktore posiadam.

Gość ale sranie w banie
o tej połówce i miłości! ofkorzzz że hajs :classic_cool: hajs i nic mi więcej nie potrzeba :D kasa daje szczęście:classic_cool: duuuużo szczęścia :D

Gość fortes fortuna adiuvat
kasa ;) i jakoś sobie wynagrodzę brak połówki innymi zajęciami ;]

W ogóle ważniejsi są dla mnie ludzie niż przedmioty.Widzę to chociażby po takich drobnostkach jak spotkanie z koleżankami czy nowe ciuchy i kieszonkowe- zdecydowanie wolę to pierwsze,przygody,towarzystwo i wspomnienia,nowe ciuchy sie nudzą a z kieszonkowym niewiadomo co uczynić:D

Gość ale sranie w banie
milky way, ale masz ograniczone myślenie wzgl. kasy.. kasa to nie tylko kpowanie ciuchów i kosmetyów, ty chyba masz 15 lat że nie masz innych planów kasa to - podróże po całym świecie, możliwość spełnienia wszystkich marzeń, to np. wybudowanie zajebistego centrum rozrywki albo najlepszego klubu w mieście, to założenie wymarzonej firmy, pubu, wydawnictwa, kliniki.... to bezpieczeństwo, beztroska, życie bez stresu i presji... to miliony innych mozliwości a nie kosmetyki, ciuchy czy samochody. Pomyśl.

Gość cicho bo echo
kasa

Wiedziałam,że dostanę odpowiedź w tym stylu :D jesteście bardzo przewidywalni :classic_cool: nie wiem ile Ty masz lat,ale to oczywiste,że wiem,jakie możliwośći daje kasa,a ciuchy to był tylko taki przykład,głównie z tego względu,że pochodzę z dość biednej rodziny i na niewiele mogę sobie pozwolić,a jesli już coś dostanę,to właśnie nową bluzkę. Mi chodzi o to,że kasa mimo tych wszystkich podróży i interesów,blablabla,nie daje tylu wrażeń jakie daje drugi człowiek,miłość,bycie kochanym.Wypowiedziałam się w tym temacie, z perspektywy osoby,której brakuje zarówno pieniędzy jak i miłości.Bo wiadomo,że człowiek głównie ubolewa nad tym,czego nie ma,więc osoba bogata i samotna będzie pragnąć miłości a osoba biedna i kochana,pieniędzy.Ja jestem i niebogata i samotna,więc wybieram to,co bym wolała,choć wiadomo,że najlepiej byłoby mieć wszystko ;) Moim sensem życia jest miłość,przyjaźń i ona dałaby mi szczęście,bezpieczeństwo i to o miłości marzę,ale to jest moje zdanie,Ty uważasz,że lepiej mieć kasęi podróżować i dobrze,niech tak zostanie,ludzie są różni i rózne mają w życiu cele.Ja mogłabym powiedzieć,że masz ograniczone myślenie pod względem miłości ale pozostawie to bez komentarza,bo nie wiem tak naprawde kim jesteś i co o tym sądzisz,bo Cie nie znam,po prostu. :) A co do mojego wieku to niewiele się pomyliłaś/eś - mam 16 lat :) No i co z tego :)

Gość ale sranie w banie
milki - ma to do rzeczy, ze masz 16 lat. Bo jako nastolatka jesteś na utrzymaniu rodziców, nie musisz myśleć za co opłacić miejsce do mieszkania, rachunki i setki innych rzeczy. To raz, a dwa, że wiadomo, ze w wieku szkolno studenckim wazniejsze dla człwieka są przyjaźnie, relacje, towarzysto, przygody z ludzmi itp.... później niestety jest trochę inaczej. Pzychodzi moment że ludzie stają się mniej pożądani, a nawet masz ich cholernie dosyć i marzysz o świętym spokoju - pod względem ludzi, bezpieczeństwa i kasy. Ludzie są zawodni i ja oraz większość znanych mi ludzi (im starszych tym więcej), nie opiera swojego życia, szczęścia w ludziach, bo ludzie raz są, raz ich nie ma. Ludzie odchodzą, po nich przychodzą następni i tak w kółko... Zresztą, bez sensu jest dalsza dyskusja chyba. Nie ma co się rozdabniać nad tym. Ja też kiedyś miałam 16 lat ;) było fajnie, ale już bym drugi raz nie chciała do tego wracać, może dlatego twoja wypowiedz mnie tak "poruszyła" :P

Gość nie potrzebuję drugiej
połówki - jako człowiek jestem całością! :-P