Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy kwasy pomagaja?

do osób co miały zabieg kwasami!

Polecane posty

Gość czy kwasy pomagaja?

Czy to pomaga? ja mam skorę tłustą, trądzikową, z bliznami, przebarwiieniami, rozszerzonymi porami - czy kwasy mi pomogą? w jakim stopniu? czy 5 zabiegów wystarczy? Bardzo proszę o pomoc bo naprawdę chcę się regularnie "oddawać" tym zabiegom ale nie mam pewności czy nie szkoda pieniedzy?

kwas glikolowy miałam robiony u kosmetyczki - 4 zabiegi cena za 4 - 200 zł. nie zauważyłam żadnej różnicy. Potem kupiłam sobie kwasy sama i robiłam regularnie - miałam ok 30 zabiegów kwasem glikolowym 50% . i parę zabiegów mlekowym Blizny i zaskórniki bez zmian, trochę mniejsze przetłuszczanie skóry.Jako że byłam nie zadowolona poszłam do dermatologa na TCA dwa zabiegi cena 400zł plus leki ok 100zł. Na jakieś dwa tygodnie minimalna poprawa. Obecnie jestem po miesięcznym leczeniu - atredermem - odstawiłam bo chciałam zrobić bardzo silne TCA na pojedyncze blizny. Ale po atredermie widać wyraźną różnicę- cera w końcu bez plam i krost wyraźnie mniej zaskórników i dużo mniejsze przetłuszczanie się skóry. Pierwszy raz mi coś pomogło i w końcu mogę się pokazać bez mocno kryjącego podkładu.

Gość emulgator
Dobry kwas pomaga , jak jest wlany do akumulatora.