Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JULIAAAA top

Czy jest coś złego w tym, że jestem nieśmiała?

Polecane posty

Gość JULIAAAA top

Witam:) Tak naprawdę to ja wcale nie uważam, że jestem nieśmiała. Kiedyś byłam - zdecydowanie. Ale teraz nie. Mimo to, dużo osób uważa, że jestem nieśmiała. Dzisiaj koleżanka powiedziała mi, że chłopaki których ostatnio poznałyśmy mówią, że jestem nieśmiała i wstydliwa ... No po prostu zwaliło mnie to z nóg i byłam w szoku! Uważają tak, bo jak ostatnio poprosili mnie, żebym do nich na chwilę wpadła to grzecznie odmówiłam, oczywiście z uśmiechem na twarzy, powiedziałam, że nie mogę, bo jestem zajęta. a oni uznali, że ja się ich wstydzę i jestem nieśmiała dlatego nie chciałam przyjść :D Myślałam, że padnę, jak to usłyszałam, bo wiecie jaka jest prawda? Prawda jest taka, że ja po prostu nie miałam ochoty spędzać czasu z tymi idiotami. Po prostu ich nie lubię, są brzydcy i nie przypadli mi do gustu i gdybym chciała być wredną s**ką to powiedziałam bez uśmiechu na twarzy "nie, bo nie mam ochoty" i zamknęłabym drzwi, nie tłumacząc się. Wstydzić to ja mogłabym się chłopaka, który mi się podoba i przy którym moje nogi zamieniają się w watę :D a takich czubków ;) Cóż, widocznie jak staram się być dla wszystkich miła i uprzejma to też mi nie popłaca bo jestem uznawana za spokojną nieśmiałą dziewczynkę. Już wolałam stare określenie: 'zarozumiałej, wrednej jędzy" i znów będę musiała się zmieniać... ALe przynajmniej nie będę musiała udawać kogoś kim nie jestem, czyli sympatycznej dziewczynki

Gość JULIAAAA top
jesteś głupia :)

Gość JULIAAAA top
odpowie mi ktoś, czy jest w tym coś złego? czy mam iść na inne forum?

nie nie jest :) a jeśli to na górze nie podszyw to uspokoj sie i nie obrażaj przerwusi

Gość JULIAAAA top
To przekaż jej, żeby nie dodawała bezsensownych komentarzy ;)

Gość JULIAAAA top
odpisujcie :)

nawet jeśli nie podszyw , a nie podoba Ci sie wpis , to obrażaj :classic_cool: nie widze przeszkód :) oceniamy autora po jego tereazniejszych wpisach a nie "lubieniu czy nie"? :> po tym co przeczytałam nei sadziląm że Cie ten wpis urazi , przeciez chcesz taka być? nieprzebierajc w słowach ? :classic_cool:

Gość JULIAAAA top
nie chcę, ale niestety muszę, bo wolę tamtą opinię o mnie, niż tą która kompletnie do mnie nie pasuje

nie zachowuj sie jak dziecko i nie bierz do siebie tego co mowia o tobie osoby ktore Cie nie znaja./ co z tego ze tamci cie maja za niesmiała!? nawet jesli tak jest, to niech sobie tak myslą! nie przejmuj sie zdaniem osob, na ktorych Ci nie zalezy.. co innego gdyby powiedział to chlopak ktory ci sie podoba itp.. to wtedy mozesz analizowac jego słowa..

Gość JULIAAAA top
ale ja jestem taka, że wszystkie opinie na mój temat bardzo biorę do siebie i nie potrafię "przejść" obok tego obojętnie. Tym bardziej, że to samo potwierdza koleżanka, która zna mnie od dziecka;/

Gość JULIAAAA top
udaję wstydliwą bo tak mi wygodnie;) jako galerianka jestem śmiała ale ze znajmymi cichutka i niepozorna:]

Gość JULIAAAA top
to wyżej to był podszyw Ja nie jestem nieśmiała. Osoby nieśmiałe zwykle czują się skrępowane w nowym towarzystwie, a ja czuję się całkowicie wyluzowana i łatwo nawiązuję kontakt, ale tylko z tymi ludźmi z którymi chcę go nawiązać, a z tymi z którymi nie chcę po prostu nie rozmawiam, ale nie chcę wychodzić na niegrzeczną, więc krótko odpowiadam na ich głupie pytania ale grzecznie. Teraz będę musiałą to zmienić i traktować ich tak jak na to zasługują

Gość JULIAAAA top
jest tu ktoś?:)

Gość JULIAAAA top
halo!!

ale niesmiałosc nie jest wadą.. nie rozumiem czemu chcesz z tym walczyc.. co innego gdyby powiedzieli o tobie cos złego.. ale tym naprawde nie musisz sie przejmowac nawet jesli jestes taka ze bardzo bierzesz do siebie to co inni mowia.. z niesmiałoscia mozesz walczyc sama dla siebie. ale dla innych? to nie ma sensu. powinnas byc soba po prostu, i juz!

Gość jejwa
nieśmiała laska to nie jest żadna wada- jak jesteś ładna to nieśmiałość dodaje tobie tylko uroku- a palantów olej bo pewnie siebie osoby za jaką ty chcesz na siłę uchodzić mają w deupie co iini o nich mówią a ty przeżywasz jak mrówka okres

Gość JULIAAAA top
ale to, że tak przeżywam wcale nie oznacza, że nie jestem pewna siebie. Bo jestem pewna siebie i to nawet bardzo. Nie mam też żadnych kompleksów. Po prostu ktoś mnie obraził i powiedział o mnie nieprawdę mimo, że nie miał okazji mnie dostatecznie poznać i to mnie po prostu oburzyło.

Gość JULIAAAA top
ja uważam, że nieśmiałość nie jest żadną zaletą

Gość JULIAAAA top
Hey :D śpicie już?:P

Gość JULIAAAA top
ale ten czas leci :P

Gość właśnie, czy to coś złego
Niby nie jest to nic złego, ale wielu się tego czepia. Ja jestem osobą może nie chorobliwię nieśmiałą, ale na pewno potrzebuję czasu, żeby się otworzyć na kogoś, kogo dopiero co poznałam. Tak już mam. I nie raz usłyszałam wprost jakieś komentarze , typu dlaczego ja "taka cicha" jestem, dlaczego taka małomówna, albo "a co Ty taka nieśmiała jestes"... No może trochę jestem i co z tego ? Czy każdy musi być taki sam ? Po co ludzie tak to komentują ? Ja potrzebuję trochę czasu, żeby się do kogoś przekonać i się otworzyć, by swobodnie rozmawiac na każdy temat, a jak słyszę takie komentarze pod moim adresem, to sie wlasnie jeszze bardziej wycofuję.

Skąd to ja znam:), mówili, że jestem trochę zamknięta, a o czym gadać z ludźmi , których nie znam, tak było na weselu mojego brata.

Gość JULIAAAA top
dokładnie. Ja też się wtedy wycofuję :/

Gość JULIAAAA top
:) wszyscy tutaj są śmiali?! nie wierzę :P na forum zwykle przesiadują zakompleksione osoby :D

Gość jdso
julia wiesz co ty jednak jakaś dziwna jesteś... tak się tym podniecasz że ktoś coś tam o tobie powiedział- jestem facetem i moja dziewczyna też jest z tych nieśmiałych ale jest z tym urocza tym bardziej że swoją powalającą uroda zakasowaławszystkie swoje i moje śmiałe koleżanki- one się przekrzykiwały, mizdrzyły a ona taka skromna i taka piękna że nawet mi się na te śmiałe krzykaczki spojrzeć nie chciało bo i tak wyglądały przy niej jak tło

Gość JULIAAAA top
jdso - to ciekawe jak ona musi wyglądać. masz jej zdjęcie?:P Chłopaki zwykle za bardzo wyolbrzymiają gdy mówią o urodzie swojej dziewczyny :P No chyba, że rzeczywiście wygląda jak adriana Lima, Alessandra Ambrosio, KArolina Kurkova lub miranda Kerr ;p