Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonimka_kaśka

umówił sie i nie pojawił się?? co o tym mysleć...

Polecane posty

Gość anonimka_kaśka

Witam, piszę bo nie wiem co o tym wszystkim mam myśleć. OK. 3tyg poznałam na czacie bardzo fajnego męzczyne, dobrze nam się rozmawiało choć rzadko bo on jest bardzo zapracowany, w poniedziałek rozmawialiśmy na czacie, ale tylko na miałam kamerke bo on nie miał czasu jej zainstalować. Kiedy w środe napisałam esemesa czy juz ja ma... odpowiedział że ma tylko musimy sie ugadać na skypa, wiec zaproponowałam piatek. Ku mojemu zdziwieniu w piatek siedziałam od 20-23 na kompie nie pojawił się... nie wiem co myśleć... do tej pory się nie odezwał... Nie wiem czy przestraszył się tego ze mam 5mies do 18stki, on jest 10lat starszy... wiem pewnie pomyślicie ze za starych facetów sobie wybieram ale zawsze mnie do takich ciągło i nic już na to nie poradze.... Nie wiem jak to rozumieć ze wczoraj się nie odezwał... Chciałam przy wczorajszej rozmowie poruszyć temat mojego wieku i tego czy mu to nie przeszkadza... Teraz tak sobie myśle ze mógł pójśc do pracy a w środę moze o tym zapomniał bo jemu się często zmiany zmieniaja i ogólnie dużo pracuje a na kompie rzadko... No ale jakby nie było napisał ze w piatek mu pasuje... Pomóżcie, bo nie wiem co mam myśleć, a on bardzo mi sie podoba i z wygladu i z charakteru, pomimo dużej róznicy wieku naprawde fajnie się nam gada...

Gość wwwaaa
skąd jesteś Kasiu?? ja mam 25 lat

Gość anonimka_kaśka
z Zielonej Góry... ale co to ma do rzeczy...

Gość wwwaaa
Myślę, że jesteś za bardzo optymistką w tym przypadku. Taka różnica wieku jest często nie do przeskoczenia szczególnie w młodym wieku jak Twój(jeszcze nie masz 18-stu lat) Tak spytałem bo aktualnie się nudzę i mógłbym się spotkać ale z Waw to daleko........

Gość anonimka_kaśka
moze i cos mu wypadło... ale dobrze się nam rozmawiało w rozmowach nie było czuć tej róznicy wieku... moze na serio mu coś wypadło, ale mógł napisac esa - ale to w końcu facet, on w ogole rzadko je pisze, i ma mało wolnego czasu... jeśli się już nie odezwie, to na prawde szkoda, bo serio sie nim zauroczyłam i bede tesknic za tymi rozmowami... mogłam nie mwóic prawdy ze nie skończyłąm 18stki, ale po co ... w sumie keidys i tak by się dowiedział, wolałam być szczera ... :( i jak widac za szczerość się cierpi... mam pecha bo zawsze wybieram sobie za starych facetów...