Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna bruneta

Chyba się zakochałam ;)

Polecane posty

Gość dziewczyna bruneta

Co myślicie o tej sukience? Właśnie znalazłam ją na Allegro. Chciałabym kupić sobie coś podobnego na poprawiny, ale raczej w sklepie bo nie chcę nic zamawiać, mam złe doświadczenia. Może widziałyście gdzieś podobne sukieneczki? Teraz tylko tak sobie oglądam i ta właśnie wpadła mi w oko ;)

Gość sammer
widziec widzialam ale w jakim sklepie to ci nie powiem niestety, chyba była to pabia ale nie jestem pewna

Gość bardzo prosze o opinie
proponuję poszukać realnego zdjęcia tej sukni,ja właśnie tak zrobilam i uwierz mi -TRAGEDIA

Gość dziewczyna bruneta
Pewnie masz rację bo już kiedyś za namową koleżanki zamówiłam TAAAKI piękny sweterek na Allegro (oczywiście na zdjęciu) i bardzo tego pożałowałam. To był mój pierwszy i ostatni zakup ubrań przez internet. Sukienki to już na pewno bym nie zamówiła, a tą pokazałam tylko do oceny w sumie na fotce ;) Gdybym znalazła podobną i wyglądałaby dobrze w realu to coś takiego właśnie chciałabym kupić na poprawiny. Ja dopiero zaczynam poszukiwania ;) Ważne, że mam już suknię ślubna więc taka na poprawiny to już mały pikuś ;) Dzięki za komentarze.

dla mnie suknia ślubna to pikuś a cała reszta tj suknia na poprawiny,bukiet itp to koszmar ...

Gość dziewczyna bruneta
Dzięki za te zdjęcia. Moja miłość się wypaliła hehe ;) Widziałam te sukienki w kilku kolorach i tylko w tym jednym mi się podoba, a taka fioletowa czy czerwona już nie - nawet na modelce.

a co do zakupów przez internet to wszytsko zależy od sprzedawcy ,jedno jest pewne -ceny sa super atrakcyjne np na Allegro i można naprawde niezłe ciuchy wyhaczyc za szokujące ceny . Dla przykladu - ja ostatnio kupiłam bluzo-plaszczyk http://www.allegro.pl/item948687402_japan_style_bluza_bluzo_plaszczyk_kurtka_tunika_l.html i dostałam prawe zawału jak otworzyłam paczke, bluza-super! i o niebo ladniejsza niz na zdjeciu , a w przypadku tych sukienek , mysle ze tez bym zawalu dostala - ale przeciwnie -nie z radości ... takze tzreba poprostu madrze wybierac , a niestety w sukienkach np na poprawiny nie ma zbyt duzego wyboru,albo ja jestem taka wybredna,w kazdym razie nic mi sie nie podoba :(

Gość dziewczyna bruneta
Bardzo fajny ten Twój płaszczyk ;) Ale ja chyba jednak się nie przekonam do takich zakupów. Koleżanka z którą wtedy zamawiałam te ciuszki to tez zadowolona nie była ze swoich nowych zdobyczy. To była taka nasza mała przygoda z Allegro. Sukienki tak przeglądam i przeglądam, ale nic innego wartego uwagi nie znalazłam.

Gość dziewczyna bruneta
Jest jedna sukienka, która bardzo mi się podoba - ta żółta z reklamy RMF FM ;))

taa :) nigdzie takiej nie widzialam. Dziewczyny moze tak ciagnac temat -jakie sukienki macie na poprawiny?

dziewczyny pochwalcie sie sukniami na poprawiny

Gość dziewczyna bruneta
Ja pochwalę się jak ją kupię ;)

Gość jup upupupupu

Gość ja tez jeszczce nie mam :(

Gość dziewczyna bruneta
A kiedy bierzecie ślub? Nie martwcie się, na pewno coś znajdziemy ;)

Gość prosze o opinie
ja maj :) wiec zaczynam sie juz stresowac

do dziewczyna bruneta - a Ty kiedy? może jednak ktoś sie pochwali sukniami na poprawiny?

Gość 10 lipca
ja tez mam problem z sukienka na poprawiny i chciałam zamówić z allegro ale jak wkleiłam link dziewczyny stanowczo odradzały ze w realu jest tragiczna i sie nie układa. Pewnie wybiore sie z mama na jaka giełde i tam poszukam bo w sklpach nic nie ma wszystki wygladaja jak na sylwestra pełno tiuli i cekinów..lee. Poczekam moze w maju cos sie ruszy

Gość mokra-głowa
Polecam zespół Smooth z Muzycznego Centrum www.kusza.org

juz kupiłam suknienke na poprawiny,jestem zachwycona ,jest poprostu idealna : http://monacofashion.pl/balowe.php# w pierwszym rzędzie, ostatnia tj pierwsza z prawej . Kupiłam w kolorze brzoskwiniowym ,ale bardzo jasna brzoskwinia

Gość super sukienka
sliczna ta sukienka! CUDNA!