Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość selllen

Podłe uczucie, okłamał mnie...

Polecane posty

Gość selllen

mój facet pojechał na narty w Alpy, ja nie z róznych powodów. Wszystko było ok, chciałam żeby jechał, jest zapalonym narciarzem, pojechał z kumplem. Ja miałam pozałatwiac zaległe sprawy, odwiedzić zaległech znajomych, itd. Wszystko spoko. Do czasu. Dowiedziałam się że jest tam moja koleżanka z kolegą -ni emiałam pijecie ze jadą, zbieg okolicznosci, nie mialm z nimi ostatnio kontaktu. Super, w sumie bede wiedziała z kim jest ;) Natomiast od mojej kolezanki dowiedziałam się ze ten jej kumpel miał wziąć jednego kolege i swoja siostre cioteczną - tym kumplem okazała się mój facet :O Nie wspomniał mi że bedzie w 4 -osobowym pokoju z dziewczyna jakas obcą (nie mówie o kolezance bo znam ja od dziecka i tu ni eo nia chodzi ) -powiedział że bedzie w pokoju z kumplem i kolegami jego żenada :O a może przesadzam?

Gość kolipolouyt
niech zgadnę-jego znak zodiaku skorpion?śmieję się,ale miałam podobną sytuację ze skorpionem,kutas w końcu mnie zostawił,a widywano ich...właśnie z tą koleżanką

Gość hehehehehehheheheheheheheh
sellen.... a jeszcze niedawno w innym wątku pisałaś jaka to jesteś lepsza, o masz faceta a ja nie o nie mogę....... dobrze ci tak

Gość selllen
powaliło cie? to ze pojechał na narty nie znaczy ze nie jest moim facetem :P podnieciłes się bardzo?? uuuu

Gość hehehehehehheheheheheheheh
czytaj ze zrozumieniem kochana twój chłopak, bez którego nie możesz żyć pewnie puszcza się z tą lalunia, a ty chora w domku siedzisz, gotujesz, sprzątasz i czekasz na niego buhahahahah

Gość selllen
taaaaaaaaaak, mów do mnie jescze :D