Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

onanGutan

Przepraszam...czy tu biją? :/

Polecane posty

sie ma Mintaja...serce mi sie kraja, że Ty mnie tak z pazura chcesz znokautowac:O Zostaw troche dla innych:classic_cool:

Jak to nie mają?! A myślisz, że te wszystkie światłowody sieciowe to którędy biegną:P...Przez ocean rybko:classic_cool: Podłączyłyście sie nielegalnie do nich i teraz różne mintaje i inne flądry:P na necie mieszają:classic_cool:

Bill Gates? A to taki koleś od Windowsa....miał w biurze akwarium i tak to sie zaczęło:classic_cool: Najpierw podłączyły sie skalarki i glonojady a później rozszerzyło sie to na cały ocean...przecież wiesz:)

Co Ty gadasz Mintaja...Atlantyda jest na podkarpaciu w pewnym stawie rybnym w gospodarstwie agroturystycznym:P

Dzieci i ryby głosu nie mają:P Możesz najwyżej zrobic karpika:classic_cool: Nie no może to zbieżnośc nazw taka...atlantydy mogą byc dwie przecież a nawet trzy czy pięc:classic_cool:

ja nie jestem dziecko, tylko młodzież :P moja Atlantyda jest prawdziwa, ta zaginiona :classic_cool:

Ale chyba w akwalungu:P....Zbojnico jesteś?....a i o komin trudno w odmętach oceanu bałtyckiego:classic_cool:

uwierz mi, że w oceanie bałtyckim wszystko jest! W moim królestwie jest wszystko!:classic_cool: Wpadaj ;)

Tylko, że ja nie umiem pływac za dobrze:O To chyba jakimś batyskafem najwyżej podjade:classic_cool: albo jakąś łodzią podwodną, którą zwine w porcie:P