Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dareksocjolog

polskim kobietom grozi katastrofa!!!!!

Polecane posty

Gość dareksocjolog

właśnie najnowsze badania wskazują, że w Polsce jest o pół miliona kobiet z wyższym wykształceniem więcej niż mężczyzn!!! jako, że kobiety preferują mężczyzn lepiej od siebie wykształconych lub na tym samym poziomie, najtęższe głowy w tym kraju zastanawiają się jak kobiety ten problem rozwiążą?

Gość aha i ach
Popelnią mezalians i beda potem sobie w brode niezarosniętą pluć. Tak to widzę.

Gość dareksocjolog
nie wiem czy słyszeliście o narastającym zjawisku odbijania facetów czesto mężów przez samotne zdesperowane wykształcone kobiety? to zjawisko przybiera katastrofalne rozmiary

Większość polskich tzw. wyższych uczelni ma bardzo niski poziom, zupełnie rozmija się z potrzebami rynku pracy i produkuje nikomu do niczego nie potrzebnych magistrów. Dlatego mam pocieszającą wiadomość dla tych kobiet. Prawdopodobnie wasze " wyższe wykształcenie" nic nie znaczy.

Gość aha i ach
Moje znaczy. Było zdobyte cieżką pracą na porzadnej uczelni, kiedy jeszcze nie było tylu prywatnych a na jedno miejsce startowłao wiele osób. :P Sorry za literówki, ale coś piję dzisiaj :D

Gość dareksocjolog
jakość kształcenia jest żenująca to prawda ale nawet z takim dyplomem kobiecie trudno związać się z murarzem (nie obrażając murarzy :)

Gość nie rozczulaj sie nad soba
jasiu, ja mam dla ciebie niewatpliwie pomyslna wiadomosc, ze takichh jak ty omijamy z daleka. rzadko bowiem ktora kobieta o zdrowych zmyslach pcha sie w ramiona kafeteryjnego bawidamka :classic_cool:

Dobry murarz zarabia ok 5000 zł. Jak panienka magister po roku szukania znajdzie pracę za 1500 miesięcznie inaczej popatrzy na murarza :)

i ty pseudosocjologulogu - poradziimy sobie i bez twoich idiotycznych rad. :classic_cool: :P

A ja nie poszukuję pani co mi się w ramiona będzie pchać bo szczerze mówiąc straciłem całą sympatię jaką kiedyś miałem do kobiet.

nie mam na imie Ewelinka. coz za patologia miec takie imie :classic_cool:

Gość dareksocjolog
no tak jednak pieniadze mogą pomóc w przełamaniu bariery wykształcenia :) ale pozostaje kwestia znajomych , rodziny, własnych ambicji kobiety, naprawdę w naszym instytucie mocno sie nad tym zastanawiamy

podobnie jest ze mna, wiec zwaz, co piszesz, jasku :classic_cool:

a co to kogo obchodzi nad czym wszarzu rozczulasz sie? :classic_cool: powszechnie wiadomo, ze meskie rozczulanie jest domena cip :classic_cool: pieniadze sa wazne ale wazniejsze sa zasady i wartosci, a u ciebie prozno ich szukac obwiesiu :classic_cool:

Gość dareksocjolog
ja nie udzielam żadnych rad tylko wskazuje poważny problem! a to jak będzie rozwiązany mnie fascynuje uff odpowiedź uzyskamy za jakies 10 lat :o

znowu pudla, nie naleza do niskich osob. zbyt czesto sie mylisz, zeby ktos mogl uznac twoje slowa za wyrocznie [:classic_cool:

blueEyeedsasdsda - kolejny pokrzywdzony przez madrzejsza od niego kobiete :classic_cool:

Jedną z cech mądrego człowieka jest umiejetność przystosowania i poradzenia sobie w różnych sytuacjach. Z lektury na kafeterii nie wynika żeby kobiety potrafiły sobie radzić ze swoimi problemami - no może z małymi wyjatkami. Prosty stąd wniosek że z tą mądrością kobiecą to coś nietęgo.

Gość chce cos sprzedac
co z tego ze murarz zarabia 5 tys jak to taka chujowa robota, co w tym satysfakcjonującego ? skoro dla was tylko kasa sie liczy to zostancie dziwkami, rownie satysfakcjinujace jak murowanie a i lepiej zarobisz