Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość randkowiczka255555

właśnie wróciłam z randki...

Polecane posty

Gość randkowiczka255555

o w morde jak sie wynudzilam :( pierwsza randka od chyba 4 lat... mysle sobie trzeba kogos poznac, wyjsc do ludzi... facet oczywiscie z neta... no coz jak dla mnie tragedia :( jak randki maja tak wygladac to ja juz nie chce zadnej wogole niemeski, ciotowaty, jakis niezadbany..... p.s. kocham mojego M., nikt nigdy mu nie dorowna a tacy faceci moga mu buty czyscic

Gość czemu on do mnie
no niestety... trafić na fajnego faceta jest ciężko :/ próbuj się jeszcze pospotykać i się nie przejmuj. do wszystkiego potrzebny jest czas ale trzeba działać.

Gość kjiohouibnjbuj
a dlaczego niemeski? dlaczego ciotowaty? dlaczego niezadbany?

Gość randkowiczka255555
no coz podobno klina klinem :( ale to musi byc porzadny klin :( a dzis to byla tragedia :( chyba jednak zaczne wychodzic czesciej ze znajomymi a nie umawiac sie z neta :( a swoja droga caly czas sie dzis czulam jakbym swojego M. zdradzala mimo iz ona ma mnie daleko w dupie :( i jeszcze na dodatek spotkalam znajomych z tym okropnym gosciem :( az buraka spalilam :( myslalam ze sobie humor poprawie tym wyjsciem no to sie pomylilam :(

Gość oj to teraz ja..11
Heh...skąd ja to znam....też kocham swojego M. nie jesteśmy już 5 lat razem, a randki z facetami ...masakra, mam nadzieję, że jeszcze kiedyś spotkam tego jedynego. ale też będzie ciężko M. wysoko zawiesił poprzeczkę....

Gość TH is IT F
Trzebab było M nie pyskować.

Gość kjiohouibnjbuj
bo za cienkie bylyscie dla tych M :) a teraz ryczcie ryczcie, nic poza ciotami z neta wam sie nie trafi

Zanim zaczniecie szukać nowego faceta musicie sobie poradzić z tym waczym m. Dziwne taki był ten m wspaniału i miał Was w doopie? Czyli facet który ma Was w doopie jest wspaniały? Ciekawa logika.

Gość randkowiczka255555
zycie po zyciu ----->> bo on nie kocha mnie :(:( niezadbany bo: brzydkie zeby, niedbaly okropny ubiór ciotowaty i niemeski - nie umie podjac decyzji co chce zamowic i pyta mnie o zdanie :O, jego sposob wyslawiania sie i smiechu wogole niemeski :O, prowadzi jak ciota :O, ma gesty takie ciotowate :O

Gość dopóki jesteś zakochana
każdy będzie ci sie wydawał od niego gorszy,to bez sensu

Gość kjiohouibnjbuj
ale wiadomo powszechnie ze najsilniejsza jest milość nieodwzajemniona :p

Gość oj to teraz ja..11
zgadzam się, logiki brak, m. nie trzymał przyjaciela w spodniach, i nie chce słyszeć ,że za cienka byłam...ale chodzi o coś innego, czego nie potrafię wytłumaczyć...

Gość randkowiczka255555
no przeciez go nie zmusze do milosci i tak, M. jest idealny i znam go jak wlasna kieszen z kazdej strony wiec nie to ze go idealizuje - on po prostu jest idealny i nikt mu nie dorowna

M jest może idealny ale nie dla Ciebie szczypiorku. Bo nie to jest piękne co jest piękne tylko co się komu podoba. No i M ma Cię przypominam w doopie co jednak jest przyznasz sama pewną skazą na jego idealnym wizerunku :)

Gość randkowiczka255555
ale jak juz pisalam nie zmusze M do milosci.... widocznie cos ze mna jest nie tak - jestem za brzydka lub za glupia - a on jest idealny :) >>>szminka w kolorze bloody girl - mam 27, widzialam, ale zdejcie bylo niewyrazne i wydawalo mi sie ze bedzie nawet ok.. a ty go juz widzialas? gadalo sie oczywiscie ok przez neta.... ech.... moze tobie lepiej sie uda randka :)

Zawsze mnie to zastanawia czy faktycznie trafiacie na aż tak niefajnych facetów czy może macie po prostu nieziemskie wymagania i wybrzydzacie czekając na księcia z bajki? trochę randek z neta już w życiu odbębniłam i trafiałam na naprawdę fajnych facetów. ;)

Gość randkowiczka255555
ja mam generalnie pecha w zyciu.... a jak pisalam to byla moja 1 ranka od 4 lat... ale chyba juz nie bede w ten sposob probowac... ja z nim juz 3 miesiace rozmawialam niczym sie spotkalam...

Gość kjiohouibnjbuj
mo kuszle znalazla sie niewybredna .....hehe to jak tkiego fjanego spotkalas to po co sie umawialas z kolejnymi?

Gość kjiohouibnjbuj
3 mies gadania bez spotkania? dobre, max to tydzien przeciez :o

kjiohouibnjbuj- ponieważ jestem brzydka, głupia i przegrałam życie w związku z czym faceci nie byli zainteresowani kontynuowaniem znajomości. 😭

Gość szukajacy milosci Arek
ty kurwo ja cie znam masz konto na sympatii, jestes z bialego, ty suko, naciagasz ludzi na kase żresz, pijesz i spierdalasz do domu, zawsze pytasz gdzie kto pracuje i co rodzice robia dobrze cie znam ty kurwo teraz drżyj zaraz wrzuce tu twoj profil szmato

Gość kjiohouibnjbuj
ach przykro mi mo kuszle moje kochanie

Gość randkowiczka255555
ale on sie chcial spotkac w zasadzie od poczatku... ja nie chcialam - i wogole sie nie nakrecalam na to spotkanie... takze dlatego 3 miesiace gadania umowilam sie wkoncu bo M nie mial dzis wyjatkowo dla mnie czasu :(

dlaczego oceniasz faceta po pierwszej randce daj mu czas może chlopak był spięty wystraszyłas go czymś czasami bywaja faceci zaniedbani a dlatego bo brak im bratnej duszy , drugiej osoby ktora by mu podpowiedziala doradzila wiesz są rozne gusta gusciki