Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość __gonzo__

pomocy

Polecane posty

Gość kluej
Hmm,chyba dawałem Ci tyle ile żonie Gonzo tym bardziej jak mi podałaś że brzmie na29 :D

Pewnie leży pod biurkiem ale przeczyta mam nadzieję jak się przebudzi. Faceci są dziwni, kobiety są dziwne... nosz wszystko jest dziwne. Jak to na grzybobraniu zawsze bywało "DZIWNE!" :) Właśnie nie chcę się zmuszać... robiłam to może ze 4 razy i sprawiało mi to ogromną przyjemność jednak... myślę, że to urozmaicenie musi wypływać ode mnie, a nie że REWANŻ! Jak robiłam lodzika nie chciałam rewanżu... dość już się napaliłam na coś więcej :-P A i tak uważam, że to przyjdzie z czasem ;) Kto chciał cycki??? Ja mam, ja mam :D

Gość kluej
Nie wie może to po prostu ludzie wokół nie dojrzeli i stąd takie wrażenie :D

to ja lece,już spac... Gonzo daj znac czy jakos sie sytuacja unormowała :)

namolny żadne kiedy, żadne tzytzki... może wolisz tzatziki :D ja mam cycki ale łachmaniarz jesteś bez ogłady to ci nie pokażę :-P

Gość kluej
tak. No to ja nie widzę przeciwwskazań żebyś to lubiła :) Może kiedyś po prostu facet podejdzie jak będziesz leżeć na brzuchu, zacznie całować twoje plecy, nogi, później przejdzie do pośladków, takie coś potrafi być bardzo podniecające...;), a ty sama tego po prostu zapragniesz, by tak Cie wziął ;) Życzę powodzenie i odkrywania przyjemności :) A co do cycków, pełno tego w internecie, naprawdę, nie problemu by zobaczyć.

Gość kluej
Namolny ty taki naprawdę jesteś ? Czy tylko udajesz takiego w internecie ? Dobranoc she.. ;)

od tyłu też bywało :) i było spoko tylko niezbyt głęboko... więc wolę inne opcje po prostu :) ale raz na ruski rok, why not :) jestem malutka a mój facet jest ogromny dlatego preferuję jeźdźca, daje mi najwięcej satysfakcji :D namolny... wzrok i chęci... buehehe :) chcesz zobaczyć to szukaj mnie kiedyś na plaży nudystów bo mam ogromną ochotę tam się wybrać:-P wejdź na pokacycki.eu

hehe.. mnie twoje preferencje akurat nie interesują :) jestem jaka jestem a jestem maleństwo :D

nie. jestem cała. nic mi nie amputowano. mam wszystko co ma duża baba... no może poza kilogramami zbędnych tłuszczy w ciele :D

uczepiłam? z ćwierć-mózgami nie będę dyskutować. chciałam pokazać jakiemuś panu z ogładą i pełnym mózgiem :-P

no właśnie o tym mowa... namolny coś ty wymodził za farmazon z tą fizycznością ;-P

tak mi przyszło, ze zmęczenia chyba :) ...że o pozorach, złudzeniach, autosugestiach i innych fatamorganach - a istota rzeczy jest ukryta przed ciekawskimi