Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdecydowany lachon

Ktory pierscionek mam wybrac?

Polecane posty

Gość chipsy lays
ten trzeci

Gość teamoteamo
jak dla mnie to ani jeden ani drugi, chociaż obydwa są bardzo ładne.

Gość zajebisty lachon
zaden jelopie, to facet ma trafic w twoj gust a nie ty masz wybierac:O

Gość puma srebrna
to ty wybierasz sobie pierscionek?????co to za przyjemnosc,facet powinien sie chyba oswiadczyc z zakupionym juz pierscionkiem,chyba ze ty sie oswiadczasz swojej kobiecie:)

Gość przestac brac prochy
ten drugi, klasyczny i piekny

Gość ehhhhhh............
Pierwszy katastrofa wyglada jak jakas wspolczesna brzydaczna rzezba z galerii Ten drugi wiesz co taki to ja sobie kupilam na wycieczce do wloch w wieku15 lat tylko srebrny i z cyrkonia. Pierscionek zareczynowy to ma byc cos wyjatkowego i w zoltym zlocie bo nie ma czegos takiego jak biale zloto. Prawdziwe zloto jest zolte a to biale to zolte zloto z domieszka niklu pol na pol.

Gość teamoteamo
podobno białe metale przynoszą pecha w związku, jak ma się z białego złota albo ze srebra (?) pierścionek zaręczynowy albo obrączkę

Gość ehhhhhh............
A jesli jestes kobieta i wybiwrasz sobie sama pierscionek to juzTwoj wybor i ja to pochwalam bo ty bedziesz w tym chodzila cale zycie. Pierscionek z brylantem za ponad 1000 zl to nie jest gowno ktoro wrzucisz do szafy musi ci siepodobac i musi miec twoj rozmiar bo pierscionki z brylantami mozna tylko o 2 rozmiary zmniejszac lub zwiekszac. Jesli jestes facetem i znasz gust dziewczyny my nic nie pomozemy swoimi opinami musisz kierowac sie jej upodobaniami.

Gość alej
2

Gość ehhhhhh............
P.S. Ten drugi to ja Ci moge nawet podarowac po co placic 1300 zl ja za swoj dalam 35 zl i wyglada dokladnie tak samo jest identyczny. A niestety "biale zloto" ktoro zlotem w sumie nie jestpodlega rodowaniu i tylko na poczatku bedzie trosze roznilo sie od sebra ale szybko efekt rodowania sie zetrze i to bedzie to samo co srebro.