Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna magnolia

Czy zdradza

Polecane posty

Gość czarna magnolia

Napisalam dzis sms i potwierdzenie przyszlo po 2 godzinach.Tydzien temu,tez w sobote,przyszlo dopiero o 2 w nocy.Czy to znaczy,ze zdradza.

Gość czarna magnolia
Moze naiwnie napisalam,ale jestesmy juz po trzydziestce i mamy dziecko.

Gość zdrada jak malowana
chyba nawet w umowie z operatorem sieci komórkowej jest zapis, że jak potwierdzenia dochodzą z opóźnieniem, to isnieje niebezpieczeństwo zdrady.

Gość Ooo39
To zależy gdzie przebywał Twój mężczyzna, czy często ma wyłączony telefon, czy w Jego środowisku przebywa dużo kobiet, czy z Tobą potrafi o wszystkim porozmawiać, czy opowiada jak spędził czas, czy ma czas dla Ciebie i dziecka...

Gość czarna magnolia
Dwa tyg.temu wyprowadzil sie po klotni do siebie i nie wraca.........ale odwiedza nas codziennie.

Gość czarna magnolia
Chcialabym zeby wrocil,zeby sie dogadac...ale jemu tak jak jest chyba dobrze.:(

Gość mariklerR
Mieszkacie razem? A on mowi, gdzie wychodzi, z kim? Mozna to w jakis sposob zweryfikowac? Zeby niepotrzebnie sobie czegos nie wkrecac....

Gość mariklerR
oj, dopiero teraz doczytalam wszystkie posty... :o no w tej sytuacji moze on faktycznie z kims sie spotyka... skoro wyprowadzil sie po klotni to byc moze dla niego oznacza to koniec miedzy Wami? :o

Gość czarna magnolia
Nie zabral jednak swoich wszystkich rzeczy,duzo,ale nie wszystkie... Chcialabym wiedziec na czym stoje.Zaczelam dawac mu tydzien temu reszte rzeczy...a on na to -,,przeciez calkiem sie nie wyprowadzilem''.

Gość kombinuje cos na boku
ale nie jest jeszcze zdecydowany

Gość Taki sobie czlek
mozesz byc pewna ze zdradza...mialem tak samo z kobieta...wylaczony telefon , wlaczany na chwile...hm interesujace bo jak bylismy razem to zawsze byl wlaczony...mam juz to za soba.

Gość czarna magnolia
On mi mowi np.ze to ma cel,ze ja mam cos zrozumiec...tylko ja nie bardzo wiem co ? Przeciez razem trzeba dbac o uczucie i dom.Jak siedze tak sama wieczorami to mam czarne mysli. Sama sie przeciez nic nie naprawi. Dodam,ze ma problem z alkoholem.Jest tez mozliwosc,ze podpija sobie wieczorami...juz nie wiem co myslec.Byl kiedys na terapii.U mnie sie nie napije,bo zam problem.....

Gość prafdata
Zdradza. Na bank. Olej go natychmiast