Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjhjgjggjjh

Dzisiaj mam "dołowy wieczor", mogę się wyżalić?

Polecane posty

Gość jjhjgjggjjh

Dzisiaj mnie dopadło. Widzę wszystkie swoje mankamenty, zarówno fizyczne jak i umysłowe - skupię się na tych pierwszych. 1) Małe piersi. Naprawdę małe. Mam w stosunku do nich mieszane uczucia. Raz je lubię, wydają mi się większe, fajne, a potem myślę o operacji 2) Jestem chuda. Zgrabna, ale chuda. Może wyolbrzymiam, ale z pewnością powinnam przytyć. 3) Mam 19 lat a wyglądam dziecinnie

Gość na szybko
1) male, srednie, duze - nie wazne, byle chetne na pieszczoty :p 2) 90% kobiet chcialoby miec taki problem 3) za kilka lat bedziesz do tego tesknic :p

Gość nie masz zadnych problemoq
1) Małe piersi. Naprawdę małe. Mam w stosunku do nich mieszane uczucia. Raz je lubię, wydają mi się większe, fajne, a potem myślę o operacji 2) Jestem chuda. Zgrabna, ale chuda. Może wyolbrzymiam, ale z pewnością powinnam przytyć. 3) Mam 19 lat a wyglądam dziecinnie 1) nie beda ci potem zwisaly do pepka i nie masz problemow z kupnem bluzki 2) nie masz problemu z ciuchami i mozesz bezkarnie jesc czekolade 3) nie zestarzejesz sie szybko, to zaleta

Pewnie, że możesz się wyżalić. A na pocieszenie dodam, że chciałabym być za chuda, jak Ty. Niestety, nie jestem, raczej w druga stronę... Więc nie załamuj się.

Gość jjhjgjggjjh
Owszem, jestem drobna... Zawsze byłam, ale stało się to kompleksem w gimnazjum, kiedy to ciągle słyszałam jaka jestem chuda, od koleżanek i nauczycieli. Od tamtego czasu nigdy nie założyłam spódnicy/sukienki a w lato biegałam w długim rękawie :O Na szczęście trochę mi przeszło, ale kilka dodatkowych kilogramóów (wymyśliłam sobie 10) jest moim marzeniem :D

Gość sxdcrftgyhuji
mam 30 lat i nigdy nie pracowalam i nie mam ani wiary ani nadzieji ze kiedykolwiek bede mam zmarszczki na czole i pod oczami jakbym miala 40tke i pryszcze jak nastolatka :O jestem sfrustrowana i na wszystkich wyzywam sie krzykiem :O nigdy nie bylam w ciazy (ani nie zamierzam) a mam odtsajacy brzuch jak po min. dwoch ciazach, jakaklowiek diete bym nei stosowala, ilebym nie cwiczyla nie pozbede sie ani tego brzucha ani wielkich ud i obwislych ramion (a caly czas cwicze i jem rozsadnie, bez tluszczu). naprawde chcesz sie dolowac? masz cale zycie przed soba by sobie sie zaprzepascic jak ja i wtedy miec powody do placzu.