Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deszczowa pogoda 25

Facet: co sądzić o takim zachowaniu......

Polecane posty

Gość nie wierz we wszystko
A czy te rozmowy schodzą na tematy osobiste? Czy rozmawiacie bardziej tak "formalnie", oficjalnie? Może być i tak, że On chce tylko sobie pogadać, bo np. jego dziewczyna/żona akurat go nie rozumie, może mu się nudzi. Różni są ludzie....

Gość deszczowa pogoda 25
hm osobiste.....nie sądzę, raczej co lubię robić, co robię teraz, jak minął dzień, co on będzie robił, jak tam praca i takie tam, jedyne co mnie zastanawia to właśnie ze pisze często, ale już na serio nie zawracam sobie nim głowy.

Jakbyś jednak pisała jeszcze z nim, zawsze możesz napisać, że byłaś dziś u fotografa zrobić sobie zdjęcie :D Może poprosi Cię wtedy o fotkę? ;) Gorzej, jeżeli On nie pośle Ci swojej prawdziwej ;p

Gość deszczowa pogoda 25
nie wierz we wszystko - hehe no mogę takie podejscie zastosować a'la psychologiczne;) zobaczę jeszcze, w sumie to mi coraz mniej zależy na poznaniu go

No nie dziwię się, przechodziło się podobne rozterki itp. Co tam, ciesz się wolnością, baw się, skup się na sobie, a jakiś fajny miły facet sam się znajdzie, ale jedyny choć istotny problem to rozróżnienie, czy ktoś jest wolny czy nie bo w pewnym wieku niestety niełatwo trafić na wolnego :-/