Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość perelllka

czy zdarzyło się komuś...

Polecane posty

Gość perelllka

zajsc w ciążę po dwudziestym dniu cyklu???

Gość frfrfrfrf
mnie nie.., a ty podejrzewasz? To zalezy jak wyglądaja Twoje cykle, jakiej są długośći

Gość perelllka
no mam cykle 29-30 dniowe, dziś mam 35 dcyklu. Parę dni temu bolał mnie brzuch jak na okres i trochę piersi. W piatek minimalnie plamiłam dosłownie kilka kropel. i już nic. mogę zrobic test?

Gość perelllka
up

Gość perelllka
czy ktos tak miał?

Gość INNAAA
Oczywiscie, ze mozesz robic juz test. Powodzenia!

Cykle 30 dniowe. Zaszłam w ciąże w 28 dniu cyklu. Lekarz powiedział ze owulacja się przesunęła i ze ten cykl miał być baaaardzo długi i stad to wszystko.

Gość perelllka
kurcze, ale to lekkie plamienie? mozna tak miec? juz dzis za późno na test ale jutro rano zrobię. jak chodzę do toalety na siku to wtedy papier mam lekko zabarwiony, ale tak nic. ale byłby numer, trochę się boję bo choruje na tarczycę i albo jestem w ciąży albo mi sie pokiksowało cos.

Gość perelllka
hmmm.... no ale w zasadzie nie obserwowałam u siebie żadnych sygnałów dni płodnych, kurcze zawsze myslałam,ze po 20 dc juz nic mi niegrozi. Półroku temu bardzo staralismy sie o dziecko ale nic nie wyszło prócz choroby tarczycy a teraz tak z pzrypadku miało by byc??/

Gość uleaa
W drugiej ciąży miałam plamienie (właściwie krwawienie) i to mnie zmyliło, bo myślałam, że to okres. Okazało się, że jestem w ciąży.

Gość perelllka
czyli jak teraz mam 35 dc a w ciąże mogłąm zajsc 1,5 -1 tydz temu to test wyjdzie dzis w tej chwili? czy lepiej rano?

Gość perelllka
uup

Hej :) Co do testow to nie zaleznie czy robisz rano czy np teraz jesli jestes w ciazy to wyjdzie, co prawda nie zawsze jest wynik wiarygodny w 100%

Gość a moja zaczęła
ja czekałam na miesiączkę, spóźniała mi się 2, może 3 dni, no i rano zaczął się ból brzucha i krzyża, mówię, o! okres dostanę...poszłam do łazienki, zobaczyłam plamkę krwi na majtkach, ale potem nic już nie leciało...to dało mi do myślenia...kilka dni później zrobiłam test...ciąża:D

Gość perelllka
5 dni mi sie spóźnia, ale może to ta tarczyca

ja juz nie wiem co mam myslec o sobie moze zeczywiscie udalo sie :) 30dc @ nie ma brzuch juz mnie przestal bolec a bolal przez tydzien i tak sie zastanawiam co bedzie dalej :)

Gość perelllka
satinQ a Ty robisz test?

perellka nie nie robie jeszcze bo sie nie chce rozczarowac

Gość perelllka
oby sie udałO!!! ja w sumie nie wiem co mam myslec, mam test w łazience i boję sie zobaczyc 2 kreski..... a pół roku temu oddałabym wszystko by je zobaczyc...

Gość perelllka
bo dochodzę fizycznie do siebie, mam rozpieprzone hormony, anemię i innych jeszcze by się znalazło. Chcieliśmy zacząć starania na jesien może... zresztą nie wiem, gdyby miało byc wszystko w pożądku to byłabym szczesliwa

Gość perelllka
czuję jakieś tkliwe cycki ale chyba sie juz wkręcam

Gość kasdopdf
zrób test, ja zrobilam test 2 dni po spodziewanej miesiaczce,wcale nie rano, bo ok godz 15 i wyszły mi dwie kreski

Gość perelllka
hmmmm dużo dzis piłam i jadłam, może nie wyjdzie... hehheh wiem, wiem, truję już. Ale jak owulka byłam później niż przeciętnie to automatycznie termin@ sie przesuwa więc czy nie będzie za wczesnie???!!!