Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość owul

jak to jest z tymi dniami plodnymi??

Polecane posty

Gość owul

niby mam teraz dni plodne , ale martwie sie ze moglam przegapic wczorajsza owulacje, tzn tak mysle ze byla wczoraj bo bolal mnie jajnik a z mezem kochalam sie dopiero dzisiaj rano . myslice ze sa szanse ze jednak moge zajsc jeszcze w tym cyklu w ciaze??

Gość owul
moze teraz ktos odpisze

a po co sie nakrecasz ? spontan najlepszy poczekaj do spodziewanej @ po co masz sie zamartwiac na zapas? bez sensu

przez 2 cykle czekalam na owulacje i kochalam sie najwiecej w dni plodne w tym cyklu olalam te dni i kochalam sie spontanicznie dzis mam 30 dc @ nie ma bola mnie plecy i brzuch tak troche i wydaje mi sie ze w 21dc doszlo do poczecia ale to chyba za wczesnie na moje objawy?

Gość może trzeba skrobać
na wypadek wszelki szykuj kaske na skrobankę

Myślę że możesz być w ciąży ponieważ, po owulacji 2-3 dni są płodne oraz 2 dni przed. satiQ nie poddawaj się to może być ten czas

Gość owul
no wiem ze nie potrzebnie sie nakrecam ale chcialabym aby dzidzius urozil sie jeszcze w tym roku:P ok wiem ze to glupie :) u nas jest troszke tak namieszane bo z mezem widuje sie tylko w weekendy i ciekawa jestem czy sie jakos tak wstrzelimy:)

kasieńńńka123 Witaj :) chyba Cie wczesniej nie widzialam. Ty staraczka czy juz mamusia?