Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eyessssss

pit 37

Polecane posty

Gość eyessssss

wypełniał ktos z was pit 37 przez internet??? w częsci E. OBLICZENIE PODATKU w pozycji doliczenia do podatku nie wiem co wpisac. Bo chyba zero ale jesli tak robie to póniej kiedy dalej wpisuje pozycje składki na ubezpieczenie zdrowotne kwote 163. 45 to wyskakuje błąd bo jest napisane ze nie moge przekroczyć kwoty 90. 72 którą mi obliczyli w pozycji podatek...NO I STOJE W MIEJSCU

Gość eyessssss
i?

Gość pit37.....
W pozycji 108 w PIT37 nie wpisujesz nic. W 109 masz obliczony podatek, a składki na ub. zdrowotne odliczone są od podatku więc nie mogą przekroczyć tej kwoty, max mogą być w wysokości kwoty podatku. Jak chcesz to podaj swoj przychod, koszty, zaliczki, składki na ubezpieczenia i ew. ulgi i odliczenia to napisze ci co masz gdzie wpisać.

Gość eyessssss
napisze co mam w kazdej pozycji od poz 39

Gość eyessssss
poz39: 3422.10 poz40: 667,50 poz43: 0.00 poz44: 0.00 poz.46 0 poz47. 1635.00 poz48: 327.00 poz51: 235 poz od 52-61: 0 poz 93: 469.16 poz.95: 0.00 poz. 108: ?????? poz. 110: 163.45

Gość eyessssss
nie mam zadnych ulg ani nic nie odliczam

Gość eyessssss

Gość pit37.....
tu masz pita37 z danymi które podane były przez ciebie http://wrzucacz.pl/file/4111269173739 składka zdrowotna musiała zostać skorygowana do kwoty którą można odliczyć czyli do wysokości podatku.

Gość eyesssss
wielkie dzięki :)