Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakompleksionaaa

kompleks szarej myszki

Polecane posty

Gość zakompleksionaaa

wydaje mi sie ze niezaleznie jak sie ubiore to zawsze na tle innych kobiet wygladam jak taka szara myszka

Gość zakompleksionaaa
mam cienkie wiecznie przyklapniete wlosy a to jeszcze poglebia te moja bylejakoc i nijakosc

Gość zakompleksionaaa

Gość ZrobToSam
To uzywaj lakieru pantene pro vie zwiekszajacego objetosc wlosow i myj wlosy takim samym szamponem (geste i mocne). A po co sie stresujesz od razu jak gdzies idziesz.....czuj sie pewnie i wyeksponuj to co masz najladniejszego w sobie.

Gość zakompleksionaaa
lakiery jeszcze pogarszaja sprawe. chodzi o to ze wlasnie idac gdzies szykuje sie czuje sie dobrze a potem jak juz tam jestem to zaczynam sie zle czuc i wydaje mi sie ze jestem taka jakas szara bezbarwna

Gość zakompleksionaaa

Gość zakompleksionaaa

Gość babka nie-piaskowa
czy to tkwi tylko w Twoim stylu ubierania sie czy raczej w psychice? jestes niesmiala, ciezko sie odezwac w towarzystwie, masz zanizony poziom swojej wartosci?

Gość zakompleksionaaa
nie wiem czym jest to spowodowane ale jak patrze na inne kobiety to wydaje mi sie ze sa lepiej ubrane takie bardziej wyraziste a ja taka mdla i nijaka

Gość tez zakompleksiona
tez mam kompleks szarej myszki. na dodatek mimo 29 lat mam siwe wlosy juz prawie wszystkie. farbuje je ale po tygodniu juz widac odrosty. czuje sie przez to bardzo staro i malo atrakcyjnie. siwizna po 40 to cos naturalnego . niestety przed 30stka wyglada to dziwnie i nieatrakcyjnie