Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takazwyklazona

czy kazdy wieczor kawalerski konczy sie seksem

Polecane posty

Gość takazwyklazona

jestesmy mlodym malzenstwem wiec i wieczor kawalerski mojego meza byl niedawno,do tej pory sie nad nim nie zastanawialam bo duzo przygotowan do wesela itd ale ostatnio na spokojnie moj malzonek wspominal kawalerskie zycie i ten wieczor mowiac ze w taki wieczor woolno wszystko,ale oczywiscie on nic takiego nie zrobil i koledzy mu nie zorganizowali panienki,jakos to dziwne skoro mowi ze wtedy mozna wszystko,a towarzystwo z ktorym imprezowal jest nadziane i o niezbyt dobrej slawie

Gość DrMengele
Co cie to qrwa obchodzi, moze spytasz jeszcze jego kolegow jakie kolezanki posuwal w szkole i pojedziesz do nich na kawe.

Gość takazwyklazona
bo nasz zwiazek nie zaczal sie po wieczorze kawalerskim tylko dlugo przed,i nie chcialabym zeby facet ktory przysiega mi przed ołtarzem tydzien wczesniej zdradzil mnie z dziwka

Gość seksem akurat orgią seksualną
zalecane badanie na hiv i wirusa typu C

Gość zrób sobie dwójkę dzieci
to nie będziesz miała czasu na takie durne dylematy, zdradził nei zdradził...wtedy będzie się liczyło to czy nadal jest z Tobą, płaci rachunki i czy pomaga przy dzieciach....

Gość kończy się podnieceniem
i waleniem konia na wspomnienie chyba, że dużo alkoholu i panienka chętna, to może być rożnie

Gość takazwyklazona
durna gatka,placic rachunki i pomagac przy dzieciach to moze i brat i dziadek ,malzenstwo to chyba cos wiecej

Gość DrMengele
Wiesz ile lasek w szkole naobracal uhuhuhu, ca za roznica czy 5 lat temu czy tydzien temu :D to hipokryzja jakas :P

nie sluchaj durnowatych wypowiedzi bo sobie cos jeszcze wklrecisz. ja bym zjechala jakby mi facet powiedzial ze na takim wieczorze mozna wszystko..

Gość od picia to sraczka murowana
dupa blada

Gość wiosna idzie:):)
to, ze tak powiedzial nie znaczy jeszcze ze tak zrobil, a ty mialas wieczor panienski? mimochodem napomknij jaki boski byl facet ktory sie dla ciebie rozbieral i ze przeciez na takim wieczorze mozna wszystko:) nie martw sie bedzie dobrze