Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonimkaaaaaaaaaaaaaaaaaa

chcę kupić ... ale jak???

Polecane posty

witam, chciałabym kupić buty ale nie z polskiej strony internetowej ale nie wiem co i jak, jakie są koszty i w ogóle ... czy ktoś ma doświadczenie w takich zakupach? czy możecie mnie pokierować jak dokonać zakupu i jakie koszty się z tym wiążą? buciki są tutaj http://www.stevemadden.com/item.aspx?id=50772&path=|womens%20shoes|womens%20flat%20sandals|

Gość wiosna idzie:):)
przeciez na stronie jest krok po kroku wytlumaczone jak dokonac zakupu:)

ale ja nie znam angielskiego ;((((((((((((((

ok to zaraz poczytam dokladniej i dam ci znac

ok będę wdzięczna ;-)

Gość ahh
przesylka bedzie kosztowac cie 40 $. Poza tym musisz zaplacic ewentualne vat i oplaty celne. Czasami sie udaje tego nie placic jezeli paczka jest wyslana poczta, ale w przypadku kuriera jak UPS to kurier sam placic za ciebie, ale pozniej sciaga od ciebie plus dodatkowo kaze sobie plaicc za ten 'service'. Nie oplaca sie, zobaczy czy nie mozesz kupic tych butow na ebay albo w jakims sklepie w Europie, bo poza Unia niestety obowiazuje te wszystkie oplaty.

ze strony wynika ze koszt transportu to dodatkowe 20 dolarow, poza tym jesli nie jestes zalogowana na stronie jako klient, musisz placic karta kredytowa, jak najbardziej realizuja przesylki do polski

Gość ahh
wg mnie to 40 $ The cost for shipping is $39.95 for each item in the order.

na właśnie te buty są na allegro ale za 350zł a z tej strony kupiłabym jeszcze dwie inne pary, ale koszty na pewno będą od każdej jednorazowo naliczane prawda?

Gość ahh
tak, te 40 4 jest od pary.

Gość ahh
http://shop.ebay.co.uk/i.html?_nkw=steve+madden+sandals&_sacat=0&_trksid=p3286.m270.l1311&_odkw=steve+madden+saahara&_osacat=0 tego modelu, ktorego szukasz akurat teraz nie ma, ale moze sprawdzaj co jakis czas. Musisz miec konto zeby kupic na ebay, tak jak na allegro.

ok, w każdym bądź razie dzięki za pomoc ;-) chyba kupię przez Allegro, bo trochę się boję inaczej ;(

Gość gupeek
nie znajac jezyka trudno coskolwiek kupic... bo ani nie przeczytasz dokladnie opisu, ani nie dopytasz sprzedawcy. lipa jednym slowem.

wiesz dla chcącego nic trudnego, wystarczy popytać odpowiednie osoby

Gość ahh
moim zdaniem na ebay mozna smialo kupowac. ja tam czesto kupuje bo ceny sa konkurencyjne. konto mozesz sobie zalozyc na ebay.pl i wszystko po polsku bedziesz miala, ale musisz znac podstawy angielskiego, zeby napisac do sprzedajacego czy wysyla do PL i za ile, bo czasami nie jest to napisane w ofercie.