Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaproszenin szukam

poszukuje ładnych zapraoszeń słubnych

Polecane posty

Gość zaproszenin szukam

macie juz jakies na oku??szukam i nic ładnego nie ma:(:(potrzebuje ich ok.170sztuk,wiec moglyby byc w rozsadnej cenie,ale napewno nie chce gołąbkow,serduchek itp... podpowie ktos gdzie moge znaleźść???

Gość pomysl dzieciaku!!!!!1
calkiem fajne te Twoje zaproszenia,ale ja szukam jednak czegos innego...

Gość zaproszenin szukam
Ładne,takie orginalne:)

Gość dziewczyna bruneta
Aż 170 sztuk? Na pewno ? :) Zaproszeń nie daje się każdemu z osobna

Gość zaproszenin szukam
niestety tyle az potrzebuje,szykuje sie duuuze wesele!!

Gość zaproszenin szukam
część będę wręczalaobiście,ale za to sporo wyśle poczta wiec rulon odpada:( ale dzieki za rade:)

Te tez sa sliczne. Mozesz kupic czesc koertowych do wyslania i czesc w rulonie do wreczenia osobiscie. Ja tez o tym myslalam ale mieszkam za granica i wreczac osobiscie bede tylko kilka wiec mi sie nie oplacalo:( A o jakich myslisz mniej wiecej? I gdzie szukalas do tej pory?

Gość 170 zaproszen?
moim zdaniem nie powinnas patrzec na wyglad tylko na cene. po pierwsze 170 zaproszen to strasznie duzo, wiec i tak bedzie drogo a pozatym goscie nie zwracaja uwagi na zaproszenia. zazwyczaj i tak i taki sie je wyrzuca. i ja na Twoim miejscu przy tak duzej ilosci zaproszen domagalabym sie rabatu

Gość 170 zaproszen?
nie obraz sie, ale te zaproszenia kotre Ty wkleilas sa najbrzydsze ze wszystkich w temacie. takie jest moje zdanie

Gość zaproszenin szukam
nie obrazam sie:)kwesta gustu:)

Gość 170 zaproszen?
a mozna wiedziec na ile osob jest wesele?

Gość zaproszenin szukam
mniej wiecej tez takei mu sie podobaja,Wiktora a Ty tez sadzisz,ze sa beznadziejne???

Witam ponownie! Jeśli mogę wyrazić opinię... Autorko, wybrane przez Ciebie zaproszenia są baaardzo proste i minimalistyczne. Wyglądają troszkę jak domowa robota. Oczywiście każdemu podoba się coś innego, ja też nie lubię przepychu, serduszek, gołąbków itp ;) ale te są jak dla mnie zbyt skromne. A tak jak ktoś wcześniej pisał - u kogo byś nie zamawiała - domagaj się rabatu lub przynajmniej darmowej przesyłki - to bardzo duża ilość zaproszeń...

Szczerze mowiac to sa przecietne. Bardzo duzo ludzi teraz takie kupuje dlatego my wybralismy calkiem inne. Nie chcielismy byc tacy jak inni. Rozumiesz? Ale jesli Wam si podobaja to ja nie zastanawialabym sie tylko je kupila;) Wasz slub, wesele i Wasz wybor:) Jak by mi sie podobaly to bym je kupila:)

Moim skromnym zdaniem znacznie fajniejsze :) Ale jak pisała poprzedniczka - to Wam mają się podobać :)

Gość zaproszenin szukam
dzięki dziewczyny!!

Gość mam pytanie do wiktorii
bardzo podobaja mi sie takie zaproszenia jakie Ty masz. czytam co jest zawarte w cenie i nie rozumiem jednego podpunktu. wyjasnisz mi? personalizacja (druk nazwisk Gości) według nadesłanej listy z nazwiskami

Chodzi o to ze moga juz Ci wpisac imie i nazwisko zaproszonego goscia np. : Sz.P. Emilie Kowalczyk wraz z os. towarzyszaca badz Emilie i Kamila Kowalczyk. Jesli juz znasz liste swoich gosci to mozesz im podac tak jak bys sama wypisywala zaproszenia. Ja nie chcialam personalizacji wiec zostawili mi wykropkowane miejsce.

Gość mam pytanie do wiktorii
dzieki wielkie. ja wlasnie czegos takiego szukalam. juz wiem jakie bede miala zaproszenia :)

Gość dziewczyna bruneta
zaproszenin szukam niestety tyle az potrzebuje,szykuje sie duuuze wesele!! A to przepraszam ;)