Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem juz nic

50dc brak okresu

Polecane posty

Gość nie wiem juz nic

mam pytanie,dzisiaj mam 50 dc,nie mam okresu,robiłam testy(chyba z 5 w róznych dc ostatni 42) za kazdym razem wychodziły negatywne,dzisiaj zauwazyłam biały,mleczny sluz i zrobiłam sobie tes owulacyjny.wyszły mi 2 kreski...owulacja w 50 dc???czy to mozliwe???

Gość a ja uwielbiam taniec
bialy, mleczny sluz w trakcie owulacji? cos tu jest nie tak... Sluz plodny jest przezroczysty, ciagliwy.

Gość nie wiem juz nic
no własnie z tego wzgledu ze nie mam testów ciążowych zrobiłam owulacyjny i wyszły mi 2 kreski.nie mam żadnych objawów ciązy,żadnych mdłości-piersi takie jak zawsze.sama nie wiem co mi jest.a mój lekarz na urlopie

zrób ciążowy. Testy owulacyjne (szczególnie te z allegro) czasem wychodzą pozytywne mimo ze owulacji wcale nie ma to raz a dwa żeby test owulacyjny był pozytywny to nie wystarczy ze pojawia sie druga kreska- ta kreska musi być tak samo wyraźna i gruba jak pierwsza i wtedy oznacza to test pozytywny. Zupełnie inaczej jest z testem ciążowym bo tam wystarczy że pojawia się cień drugiej kreski i już to wskazuje na ciążę.

Gość a ja uwielbiam taniec
ale skoro robilas juz tyle testow to moze to jakies zaburzenia hormonalne? ja kiedys nie mialam okresu prawie 6 mies. pozniej wszystko wrocilo w miare do ladu, bo i tak zawsze mialam nieregularnie.

Gość a wiec
tez miałam różne dziwne przygody z okresem, nie miałam go 60 dni. śluz był i biały i rozciagliwy, ale okres przyszedł, czasem tak jest ze nie masz okresu przez jeden cykl :)