Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ANIACIEKAWA

Do Mężczyzn:

Polecane posty

Gość ANIACIEKAWA

Czy jak macie mozliwosc to korzystacie z domu publicznego czy wolicie juz lepiej poderwac jakas dziewczyne np. na dyskotece/imprezie... Mowi sie ze faceci caly czas jezdza na dzi**ki, ale z drugiej strony jak moze dawac satysfakcje mysl ze przed wami obracało ją 1000 innych osob w tym stare brudne dziadki po 50-tce? ;p

Gość Pralka 348384437 vel dkjfhrkjf
ostatnio se wykalkulowalem, ze kura wyjdzie taniej i nie trzeba sie meczyc i sluchac pierdolenia przez pare godzin.

wydaje mi sie ze to mlodzi panowie korzystaja..bo nie chca byc prawiczkami a moze kiedys tak bylo...a moze jest nadal ? nie wiem nie jestem facetem :D

Gość david chyba...
sranie w banie faceci tylko gadaj i gadaj ze ciagle "cos" pierdola a co do czego to uszy po siebie i do mamusi albo wyruchaja raz laske a potem przez rok opowiadaja jaki kozak z niego

Gość 33 50 lat
prostytutka w jakims wywiadzie powiedziała że jej klientela to w większości żonaci faceci ok 35-50 lat......przychodza żeby zakisić ogóra w 20 letniej pipie

Gość to wy macie obsesję seksu
ja takowej nie mam, powiem więcej jestem niezywkle wybredny i byle co mnie nie zainteresuje (a bylejakich jest zdecydowana większośc z was tak pod względem urody jak i charakteru)