Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

baby_phat25

Szukam Koleżanki - Przyjaciółki :)

Polecane posty

Witajcie Kobitki :) Mam na imię Kasia . Mam 25 lat , mieszkam w Gdańsku :) Na co dzień pracuję :) Długo zastanawiałam się czy tu napisać ale " ryzyk - fizyk " spróbuje :) Ostatnio stwierdziłam że mimo pracy... chłopaka... czegoś jeszcze mi w życiu brakuje... mianowicie -takiej prawdziwej babskiej przyjazni :) Nie żebym nie miała żadnych znajomych ale .. 75% z nich ma już swoje rodziny albo niedawno je pozakladali... i nie mają juz tyle czasu co kiedys aby wyskoczyc gdzieś na piwko czy spacer ;( Miałam kiedys 2 wydawać by się mogło dobre koleżanki ale okazały sie bardzo falszywe i 2licowe... bolało... ale czas leczy rany ;) Postanowiłam zaryzykować i poszukać równie samotnej duszyczki poprzez internet :) A więc PYTAM : Znajdzie się tu równie samotna kobitka która czasem po pracy wybrala by się gdzies na miasto... zakupy... na plotki aby pozalic się na mężczyzn ? :P Może znajdzie sie takich "nas" wiecej ? :) Bylo by miło :) Pozdrawiam was kobitki kochane i czekam z niecierpliwością na odzew z waszej strony :) baby_phat23@wp.pl :) :*