Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamilka92344545

ciąża, pierwsze objawy?? pomocy!!:(

Polecane posty

Gość kamilka92344545

blagam niech mi ktos odpowie na pytanie.... moge byc w ciazy??? mam teraz dni plodne, kochalam sie bez zapiezpieczenia w czwartek....!! mam bardzo bolace i nabrzmiale piersi!! jakie sa pierwsze objawy?? BLAGAM O POMOC!!!!!!!!!!

Gość zamiast wybierać zapach perfum
dobre, dobre :):):) Po 3 dniach pierwsze objawy :):):) Na pewno to nie są objawy ciąży, ale jeśli masz dni płodne to pierwszym objawem będzie brak miesiączki. Czego w sumie można się spodziewać, bo plemniki 3 dni spoko wytrzymują

Gość kamilka92344545
pomocy...............

Gość nie zachodzę...
Jeśli masz dni płodne-to jest realna szansa,że zajdziesz. Skoro wiedziałaś,że masz dni płodne, a nie chcesz jeszcze dziecka, to dlaczego się nie zabezpieczyliście, a skoro było po fakcie to są jeszcze tabletki "po". Obrzmiałe, bolące piersi to może być jeden z objawów owulacji, jak i kłucie w jajniku/ach. Pierwszym objawem ciąży, jest zatrzymanie miesiączki, chociaż niektóre kobiety, które bardzo dobrze znają swój cykl miesięczny, bo innych niż zwykle zachowaniach organizmu mogą przypuszczać, że zaszły w ciążę;) Ostatnia sprawa-jeśli chodzi o zabezpieczanie się, według mnie posiadanie przez kobietę prezerwatyw nie jest złym pomysłem, a na pewno oszczędza potem takiego stresu, jaki ty teraz przezywasz.