Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczony facecik

Sluchajcie dziewczyny mam problem w związku

Polecane posty

Gość zrozpaczony facecik

Sytuacja jest dla mnie strasznie wstydliwa.... Jestem z moja dziewczyna 2,5 roku i wszystko bylo naprawde swietnie. I w lozku i poza nim. Dogadywalismy sie niemal idealnie. W lozku od niedawna bylo dosyc ostro i robilo sie coraz bardziej ostro i to przez to jest problem.. Ostatnio troche wypilismy (ona wiecej, ja mniej) i zaczelismy sie kochac. Bylo ostro ale calkiem w normie. Skonczylem na jej biuscie (bardzo to lubi) i nie byloby w tym nic dziwnego gdyby nie jej pozniejsze zachowanie. Ja juz chce sobie spokojnie usiasc a ona zaczela sie masturbowac i mowi do mnie zebym na nią nasikal :o Troche sie wahałem i zaczalem sie wykrecac. Ale ona caly czas sie wiła na ziemi jezdzil reka po biusci i po lechtaczce i zlizywala z palcow moje nasienie... Nie wiem co mi odpieerdolilo i nasikalem na nią. Strasznie ją to podjaralo... Mnie mniej. Od tej pory nie moge na nią normalnie patrzec. Minely juz 2 tygodnie a ja jak patrze na nią to mam swiadomosc ze NASZCZAŁEM NA JEJ CYCKI, BRZUCH, SZYJE I KAWALEK TWARZY! Jak mam pocalowac kobiete, powiedziec ze ją kocham skoro na nią sikałem :o Pomyslec ze jak z nia zaczynalem to miala opory przed zrobieniem laski... teraz juz full opcja :o

jesli lubi takie ekstremalne sporty zaproponuj cos ostrego ale w innym stylu...uzyj swojej wyobrazni zeby zapomniała o sikaniu ;p

Gość kasiek94
hahaha ale sie niezle osmialam :D:D taka laska idealnie pasuje do mojego bylego!:]

Gość aaaaaaaaauuuuuuuuuu
Dobrze, że nie kazała Ci zrobić czegoś grubszego. Może lubi urynoterapię :)