Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niezdecydowana00

Nie wiem jak go poznać?

Polecane posty

Gość a tym czy ma dziewczyne
czy nie ma sie nie przejmuj absolutnie rozmowa z drugim czlowiekiem to nic zlego samo wyjdzie podczas pogawedki :-)

jesli o mnie chodzi to by mi bylo bardzo milo porozmawiac z dziewczyna zawsze to lepsze niz patrzenie w szybe albo sluchanie muzyki :-)

a rozmawiac mozna doslownie o wszystkim o szkole o pogodzie o zaiteresowaniach o wiosnie ktora akurat nadchodzi no mnogosc tematow jest neutralnych jak na pierwsza pogawedke ;)

Gość Niezdecydowana0O
Codziennie rano przed wyjściem, w rozkosznej ekstazie wywołanej oczekiwaniem ujrzenia mego oblubieńca, tapiruję sobie włosy niczym świnka pigi z mupetów, a następnie godzinę grzebię w szafie w celu dobrania możliwie oczojebnej kreacji łączącej szyk lumpeksu z ulicy Grunwaldzkiej z wyzywającymi tonami sex shopu pani Halutki z parteru mojego bloku, a następnie wystrojona niczym stróż w boże ciało wyruszam do autobusu podśpiewując sobie pod nosem piosenki których nauczył mnie stryj Eustachy w czasie długich zimowych nocy kiedy to rozgrzewaliśmy nasze szczurze ciałka w namiocie na środku jego pola buraków, które chciała bym nadmienić pieliliśmy w środku każdej zimy odkąd skończyłam 13 lat :classic_cool:

Dobre, dobre, podszywaczu :D Lubię takie poczucie humoru :D Dzisiaj rano weszłam pełna nadziei do autobusu, odpicowana i w ogóle a jego nie było! Teraz wchodzę na nk i napisał! Aaaaaaa! Napisał że nie wie czy dobrze kojarzy, ale chyba miał kiedyś przyjemność obok mnie siedzieć w autobusie! Orgazm normalnie! :D:D:D Będzie mój, będzie mój, będzie mój ;d

Gość Niezdecydowana super
czytałam wątek od początku, cieszę się razem z Tobą :-))))

Ale kurczę nie wiem jak to będzie z tym dalej :) Odpisałam mu i jak na razie milczy, pewnie się odezwie dopiero wieczorem, w końcu nie każdy ma czas wejść wcześniej na neta :) Nigdy wcześniej mi się tak facet nie podobał :D

Gość niezdecydowana super
teraz to już z górki będzie :-) spotkacie się w autobusie i będzie już pretekst do gadki :-) trzymam kciuki. ciekawe jak on Cię tam znalazł na tej nk?

no to pierwsze koty za ploty... a wlasnie-jak znalezliscie sie na NK, skoro sie nie znacie?

Ja go znalazłam :) Chociaż wiedziałam tylko do jakiej szkoły chodzi i mniej więcej skąd jest :D no i orientacyjnie wiek. Wyświetliło mi się 24 strony wyników wyszukiwania i na dwudziestej był on :D A potem zobaczył w gościach że go odwiedzałam i napisał :)

Gość chociaż ty autorko
masz szczęście... Relacjonuj nam akcję dzień po dniu :p

Gość hehe niezdecydowana
Ty to jak co najmniej M. Fridek masz zadatki na detektywa :-D no nie ma jak to zapolowac na faceta :-P tylko uwazaj zeby on Ci nie odgryzł czegoś ;)

Gość hehe niezdecydowana
oj ale jak juz facet by tak zrobil to zaraz by sie posypaly gromy ze szpiegowanie jakies i nie wiadomo co :-)

Gość zakochana po uszyy w Nim
Facetowi to bardziej pasuje niz kobiecie:) takie a la szpiegowanie;)

Będę, na pewno będę Wam pisać jak to się rozwija :D Mam nadzieje, że będzie się rozwijać bo powoli odzywa się we mnie mój pesymizm :) Bo skoro on jest taki zajebisty, to może jednak ma dziewczynę? (chociaż nic na to nie wskazuje) a skoro nie ma, to jakim cudem? Może jest z nim coś nie tak? :D Oj tam, od razu szpiegowanie :D Nie można całe życie siedzieć z założonymi rękami i czekać na księcia z bajki, tylko wziąć sprawy w swoje ręce! Zresztą, ja tylko popchnęłam akcję, zobaczymy czy on ją rozwinie:)

Gość hehe niezdecydowana
o swiete slowa zeby taka jedna osoba tak myslala coc w polowie jak Ty to piszesz to by bylo cudownie, a tak czeka na wiezy az przyjdzie ksiaze :o a jemu juz sie nudzi powoli i chyba w tej wiezy ta ksiezniczka juz tam zostanie sama :-(

ja uważam, że postąpiłaś bardzo sprytnie, niby przypadkiem weszłaś na jego profil, zostawiłaś po sobie ślad i to on podjął decyzję, by nawiązać kontakt. Naprawdę sytuacja wymarzona :-) i nie martw się na zapas, masz chociaż możliwość poznania go. nie każdy przystojny facet jest od razu zajęty :-) a kiecy jedziecie tym autobusem? aha i nie panikuj jak od razu nie odpisze, pamiętaj trzeba to rozegrać na spokojnie :-))) strasznie mnie interesuje, jak rozwinie się ta historia i życzę Ci jak najlepiej :-)))))

hehe niezdecydowana faceci też nie są wbrew pozorom tak pewni siebie, oni też mogą się bać naszego wyśmiania czy odrzucenia, więc równie dobrze to my przecież możemy zrobić pierwszy krok :) niezdecydowana super Od października on studiuje w tym mieście. Ale ja zaczęłam do zauważać dopiero niedawno, tylko że miałam chłopaka więc nie byłam zainteresowana :) Ja też jestem ciekawa jak to się rozwinie, 100 razy bardziej niż Ty :D Na pewno będę tu pisać co i jak :)

kiedy go spotkasz w tym autobusie? jak dobrze pamiętam to we wtorki?

mozliwe ze on ma podobne obawy co Ty pisalas wczesniej ze kiedys usiadl kolo Ciebie, wiec moze jednak to cos znaczy...

może nie wie co odpisać? jakby nie chciał nawiązywać kontaktu to by zignorował Twoje odwiedziny na nk. cierpliwości....

czekać, czekać.... Ty hardxxx super masz stopkę :-)

Gość Dżin Lolobridżit
Slonce, w Tobie tyle cierpliwosci, co w L.K. "sexapilu" ... daj sobie troche na luz :) A Ty zaznalas milosci rodzicielskiej? - analizuje nieumiejetnosc znoszenia porazek (jajka na pewno znosisz ... w sensie, ze Twoj organizm je toleruje).

Gość a to co mu
odpsialas na jego widomosc??