Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niezdecydowana00

Nie wiem jak go poznać?

Polecane posty

Gość i jak niezdecydowana do przodu

Gość co sie dzis stalo?
odzywa sie do ciebie?? widzieliscie sie>>

Odzywa się, piszemy. Widzieliśmy się dzisiaj rano w autobusie, gadaliśmy, wszystko po staremu. Piszę mi że ma ochotę mnie pocałować, ogólnie jest bardzo zainteresowany moją osobą. Ale jemu chodzi tylko o fizyczność. Ciągle mi powtarza że nie nadaje się na chłopaka. Możemy się spotykać, ale ja już nie robię sobie żadnych nadziei.

Gość fofokikikk
nie skreslaj go zagraj jego kartami badz przy tym radosna i usmiechnieta wiesz taka wyzwolona zadowolona z zycia faceci nie lubia problemow a kochaja takie koboety

Gość kokojjuj
tak nie do konca chodzilo mi bardziej o wyluzowanie i nie parcie na bycie z kims tylko wiesz ty sie angazujesz (chodzi mi o to calowanie) a on ci moze powiedziec ze nic ci nie obiecywał etc wiec sie zastanow

moim zdaniem powinnaś narazie nie robic sobie nadziei. Zyc chwila i sama tez decydowac o przebiegu wydarzen, bo inaczej to sie obudzisz jak bedzie juz za pozno. widze ze podchodzilas dosc powaznie do niego. ale jezeli pasuje ci to co jest teraz, to korzystaj i baw sie dobrze:)

Rozmawialiśmy o tym, oboje umówiliśmy się, że spotykamy się bez żadnych zobowiązań i nie chcemy związków. Boję się, że się zakocham i będę potem cierpieć, no trudno, już w to weszłam, jakoś nie chcę wychodzić:)

i moim zdaniem wlasnie tak powinnas narazie podchodzic do tego:) Chociaz wydaje mi sie ze do zakochania juz ci niewiele brakuje...

Trudno :) Czy przerwę to teraz, za miesiąc czy za pół roku będę cierpieć tak samo. Liczę na to że niedługo spotkam kogoś kto mnie naprawdę pokocha z wzajemnością:)

Gość doniezdecyd
czyli grasz na jego warunkach bezsensu troche calujecie sie bo on ma na to ochote ale oczywiscie bez zobowiazan za latwa jestes

Ja też mam na to ochotę, nie robię nic wbrew sobie. Ale teraz zaczynam mieć moralnego kaca... Codziennie myślę sobie, że się nie dam, że nie będę do niego pierwsza pisała, nie będę proponowała spotkać. Ale nie potrafię. Jestem za słaba, łamie się...

Gość ioppoo
czyli mając ochotę na seks przespisz się z nim bo przecież tez tego chciałas tak bez zobowiazan.... bądz silna Kobietko nie daj sie :)

Chciałabym, naprawdę... Najgorsze jest to, że patrząc na to z boku on nie ma nic, czego ja potrzebuje u faceta. Nie ma tego ciepła itd A jednak ciągnie mnie do niego tak strasznie...

Gość lolkolkol
hej niezdecydowana i co jakoś sie układa?? dajesz rade? 🌼

Gość vepuccina
czesto jednak jest tak, ze jak to kobieta inicjuje znajomosc to slabo sie to wszystko kreci... bo jak facet chce to sam dziala... a jak nie chce - to nie dziala... a potem czuje sie postawiony w dziwnej sytuacji...

Wczoraj napisał pierwszy. Pisaliśmy trochę. A ja jestem twarda, pierwsza się nie odzywam. Jestem z siebie dumna:) Teraz są dwie opcje. Pierwsza (bardzo prawdopodobna) jest taka, że jak będę go zlewać to sobie mnie odpuści. Wtedy będzie to znaczyło, że mu nie zależało, a tym samym nie ma sensu bym zaprzątała sobie nim głowę. Druga (mniej prawdopodobna) jest taka, że jak się wycofam to on zrozumie że coś tam jednak dla niego znaczyłam i zacznie się starać, a wtedy ja zobaczę co dalej. Zostawiam to w jego rękach. Mnie już tak nie zależy. Jestem warta kogoś, kto mnie pokocha, a nie będzie potrzebował kobiety która mu się podoba żeby zaspokoić potrzeby fizyczne.

Gość kolokolii
racja i ktora opca wyszla niezdecydowana?? mam nadzieje ze ta 2:)

Pisał ciągle pierwszy przez jakieś 2 dni. Rozmawialiśmy, powiedziałam mu, że nie mogę się tak całować bo tracę szacunek dla samej siebie i takie tam... Powiedział, że szkoda, ale uszanuję moją decyzję bo nie chce, bym czuła się źle przez niego. Powiedziałam trochę w żartach: -Teraz już pewnie nie będziesz się chciał ze mną spotykać -No tak, bo po co. -Dzięki... -Przecież żartuję:) I chyba nie żartował. Od tego czasu nie napisał pierwszy, ja też nie piszę bo chciałam zobaczyć czy jemu zależy. Nie widzieliśmy się dwa tygodnie, nie pisaliśmy od tygodnia. Nie jeżdżę już z nim samochodem, bo zmienił mu się plan zajęć i jeździ we wtorki, kiedy mi nie pasuję. Mi też się zmienił plan, dlatego jego autobusem będę jeździła tylko w piątki, a on w piątki często nie ma zajęć... Chyba się skończyła piękna historia, troszkę mi szkoda ale nie mam jakoś ostatnio czasu nawet o nim myśleć, świat jest pełny lepszych facetów, a ja jestem wystarczająco wartościowa i ładna, by trafić na kogoś odpowiedniego.

Gość tez mi sie wydaje ze sie
historia konczy - dwiescie dwadziescia iles postow w zupelnosci wystarczy ;)

tez mi sie wydaje ze sie sugerujesz że to wymyśliłam? Nie chciałoby mi się:) Żałuję, że się kończy ale co poradzę, takie życie:)

Gość malina_90
mam nadzieję, że Twoja historia się jednak zakończy pozytywnie:) Od początku czytam twoje wpisy:) Może jednak ten chłopak doceni Ciebie i w końcu się odezwie:) Może nie będzie aż tak źle, ale grunt to nie tracić nadziei.

Ale dlaczego ja mam na niego czekać? :) Nie okazał się wartościowym człowiekiem, jest tylko piekielnie przystojny niestety. Szkoda mi tych chwil kiedy byłam tak bardzo szczęśliwa bo mnie gdzieś zaprosił albo się do mnie odzywał, ale przecież nie on jeden na świecie.

Gość moonllight
masz rację nie tylko jeden mężczyzna jest na świecie...Warto być z kimś komu bardzo zależy na drugiej osobie :) A skoro okazał ze swojej strony, że mu aż tak nie zależy to lepiej dać sobie z nim spokój...

Gość ehehehehe;];]
Nie wiele było trzeba czasu... a sprawy tak się pozmianiały, nieprawdaż?:)

Gość tamina mina e e
ŁAKA ŁAKA EIJEEE