Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przemijajaca26

Czy beztroskie czasy się skończyły?

Polecane posty

Gość przemijajaca26

Mam 26 lat, jestem mężatką od pół roku i.. mam uczucie, że to już koniec wszystkiego, że jeszcze tylko własne mieszkanie, dzieci, praca, dom.. Wczoraj jechałam wieczorem tramwajem i obserwowałam "dzieciaki" wybierające się na imprezy.. Jechali razem, dziewczyny odpicowane, głośno się śmiali. Nie pamiętam, kiedy ostatnio gdzieś byłam.. znajomi też pozamykali się w domach. Najbardziej uderzyło mnie też to, że nawet gdybym mogła to i tak pewnie nigdzie bym nie poszła, bo jest późno, jestem zmęczona... Czy Wy też tak macie? Jak sobie radzicie?

Gość może i ja tam dam bo ciut
też tak mamy, z tym że ja jestem samotna i sfrustrowana, wyposzczona i zakompleksiona :(

jest jeszcze tyle do zrobienia :D:D :classic_cool: podróz autostopem na starosc, pierwszy narkotyk, pierwszy krok Twojego dziecka, pierwszy romans Twój lub Twojego meza :classic_cool: ;] kombinuj, żyj na krawdzi i tak masz je tylko jedno :classic_cool: 🖐️ ))

Gość przemijajaca26
:(

Gość przemijajaca26
Na zdradę jeszcze czas, na dzieci też. Ja mówię o zwykłej , codziennej radości i chęci do wszystkiego, jakie sie miało 5 lat temu chociażby...