Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zadowolonastudentka

do wszystkich kobiet z małym biustem, które chcą go powiekszyć !!!!PRZEŁOM!!!!

Polecane posty

Gość zadowolonastudentka

jestesmy uratowane:)))!!! juz nei musimy myslec nad operacjami plastycznymi, by polepszyc wyglad naszych piersi ..odkryto nowy produkt breastfast! mozna powiekszyc biust nawet o 3 rozmiary;))) efekt nie zanika po zakonczeniu kuracji!!co o tym myslicie piszcie!!!

Gość zadowolonastudentka
zadna kobieta nie cche powiekszyc biustu??

Mam dziwne wrażenie ,że jest to reklama xD . A tak poza tym to wszystkie piersi są fajne . I te małe , i te duże ^^

Gość miska 24
chetnie bym sprobowala gdzie mozna kupic te tabletki?

Gość zadowolonastudentka
wisz w wyszukiwarke i pojawi ci sie strona:) kupic mozna tylko przez internet bo to sa tableski ze stanow ... wszystkie kobiy bardzo pozytywnie sie wypowiadaja na ten temat a ja w koncu cche miec wymarzone duze piersi;((

Gość miska 24
ja wlasnie tez bym tak chciala i ciesze sie ze wkoncu moze cos mi pomoze widzialam tez inne tabl na allegro tez na powiekszenie biustu opinie tez byly pozytywne

Gość miska 24
znalazlam ,wiesz te tabletki sa bardzo drogie za 2 opakowania prawie 4 stowki na allegro chyba widzialam tansze i o tym samym dzialaniu

Gość bojabojaboja
Problem w tym, że nie na wszystkie kobiety ten preparat działa. Owszem jest sporo pozytywnych komentarzy, ale widziałam też całkowicie negatywne pt" "niestety wtopiłam pieniążki". Jak ktoś ma na zbyciu kilka stówek to może spróbować;)

Gość zadowolonastudentka
tyle ze o innych tak pozytywnie nei mowiono..nie wiem.. a juz sprobowalam kilku rzeczy i bez rezultatow...a niektore to i podróby jakies ..teraz nie mam pieniedzy..ale mysle ze po waakcjach jak troche zarobie to kupie sobie..moze i drogie..ale licze ze pomoga mi troche..

Gość miska 24
ja tak sobie pomyslalam ze sprobuje te tansze tabletki bo za 3 opakowania tylko 2 stowki tez duzo pozytywnych komentaerzy jak podzialaja to super jesli nie to wtopie tylko 2 stowki ale mam nadzieje ze pomoga

Gość zadowolonastudentka
czytalam ze dopiero pod koniec 2 opakowania zaczyna byc widoczny efekt..moze koniety zatrzyuja sie na 1 opakowaniu liczac na to ze w ciagu tych 30 dni urosnie im biust w niewiadomo jakich rozmiarow.. mysle ze warto sprobowac.

Gość miska 24
tak ja wlasnie tez tak czytalam ja sprobuje do konca myslisz ze tylko 3 miesiace kuracji wystarcza czy trzeba wiecej?

Gość zadowolonastudentka
a jakie znalazlas????

Gość zadowolonastudentka
mysle ze 3 tak. juz taki upragniony efekt chyba ze ktos cche jeszcze 4.. ja bym sie skusila na te 2+1 za 400zl.

Gość miska 24
ja znalazlam breast apex podobno tak samo dzialaja jak breastfast no i przede wszystkim tansze o polowe

Gość jakby takie tabletki istnialy
i dzialaly, wiedzialyby o tym juz wszystkie kobiety na swiecie :P to zwykle nabijanie ludzi w butelke-, wierzcie jak chcecie :O

Gość łałłłłłłłłłł
Siedzę w tej branży(chodzi o tabletki powiększające biust) i dużo jest tak naiwnych jak Wy,ale te tabletki nic Wam nie dadzą,szkoda pieniędzy i zdrowia

no pewnie, ze tabletki nic nie dadza przeciez piers to tkanka tluszczowa, a pod nia troche miesni- to jak to ma "urosnac" po tabletkach chyba, ze przytyjecie- to piersi troche wam urosna (czyt.przybedzie troche tluszczu) trzeba myslec, myslenie nie boli.

Gość łałłłłłłłłłł
Wszyscy myślą,że pigułkami cuda zdziałają!Głupota,i na nią też nie ma leku:)

dokladnie :P

tak samo cudowne sa urzadzenia z ktorymi mozesz usiasc przed telewizorem i od razu schudniesz w talii 5 cm :P albo posmarujesz sie kosmetykiem a cellulit znika w dwa dni :D

Gość mm3
Czy tabletki Breast-Apex można brać jeśli bierze się tabletki antykoncepcyjne ? Czy nie ma to wpływu na skuteczność obu tabletek ?