Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość escapellee17

ESCAPELLE-do kobiet,które miały "styczność z tą tabletką"prosze o zdanie na jej

Polecane posty

Gość escapellee17

temat. Byłam dzisiaj u ginekologa,który bez problemu przepisał mi tabletkę,oczywiscie za 50 złotych:P w kazdym badz razie kiedy zapytalam o skutki uboczne powiedział,że nie ma zadnych tylko okes moze spoznic lub przyspieszyc o tydzien. Jutro o 8 rano mam zamiar wziąć tabletke,będzie to chyba 38 godzina. Chłopak nie miał wytrysku,ja miałam okres,ale jak się okazało prezerwatywa została we mnie i na wszelki wypadek wole wziąć tabletke. Drogie panie jakie miałyście skutki uboczne? Bo boje się troszke o siebie.

Gość cajvhuiaz
ja nie mialam zadnych skutkow ubocznych. tabletki antykoncepcyjne znosilam bardzo zle, a escapelle przeszlo bez echa :)

Gość escapellee17
a słuchaj jak pojdzie bez echa to tez nie nic zlego nie oznacza,prawda? Bo bardzo duzo dziewczyn martwi się tym,że nie bylo zadnych skutkow ubocznych a ja wlasnie bylabym przeszczesliwa:P

Gość escapellee17
up ? :)

Gość pika33
ja ja bralam i nic po nij nie bylo.

Gość escapellee17
a ile po stosunku? zadziałało ? :)

Gość Michał Zaradny
Witam Stosowanie antykoncepcji awaryjnej zgodnie z przeznaczeniem jest bezpieczne i skuteczne. Jednakże przyjęcie każdego preparatu leczniczego może spowodować wystąpienie działań niepożądanych. W przypadku antykoncepcji awaryjnej najczęstszymi działaniami niepożądanymi są krwawienia i plamienia niezwiązane z miesiączką, tkliwość piersi, bóle i zawroty głowy, uczucie zmęczenia, nudności, bóle podbrzusza, przemijające zaburzenia cyklu miesiączkowego, biegunka lub wymioty. Jeśli w ciągu 3 godz. od zastosowania antykoncepcji awaryjnej wystąpią wymioty należy przyjąć ją ponownie. Więcej na ten temat znajdziesz na www.wpadka.pl Pozdrawiam --- eRzecznik serwisu www.wpadka.pl masz 72 godziny Konkurs na najlepszego DJa Polski, poleca DJ S.K.Pelle sprawdź www.wpadka.pl/konkurs

Ja ja wzięłam gdzieś około 60 godziny i widocznie zadziałała bo w ciąży nie byłam a miałam tak samo jak Ty , też gumka została wewnatrz mnie z tym ze facet miał wytrysk a ja byłam akurat po okresie i musiałam prawie miesiąc w stresie czekac na nastepny okres ;D

Ja też ją raz musiałam wziąć. Żadnych skutków ubocznych nie miałam i w ciąży też nie byłam :) mimo, że wzięłam ją tak już w ostatnich godzinach... Biorę tabletki anty, ale stało się tak, że dzień po stosunku jednej zapomniałam wziąć w pierwszym tyg cyklu, także wolałam nie ryzykować :) ale wszystko było ok.

Gość miniratka
To zalezy przede wszystkim od organizmu, jeden zniesie to dobrze i nie bedzie objawo typowych dla takich tabletek jak np nudnosci, bole glowy etc a inne kobiety moge miec. Wszytsko kwestia naszego Organizmu.

Gość Kasia_Z
Ja też raz ją wzięłam, nie miałam specjalnych skutków ubocznych, ale okres dostałam dopiero 58 dni po poprzednim krwawieniu! Tak więc dwa miesiące czekałam na miesiączkę, ale w międzyczasie zrobiłam test ciążowy i ciąży nie było, toteż byłam spokojna. Tabletkę wzięłam 32 godziny po tym, jak pękła nam prezerwatywa, ale wytrysku nie było.

Gość ghrrrhhrr
ostatnio brałam tę tabletkę i nie miałam żadnych skutków ubocznych. No w sumie okres spóźnił mi się o 1 dzień :P

Gość per aspera ad astra:)
Tez bralam, prezerwatywa nam pekla. Wzielam ok 60 godz, ciazy nie bylo, naspetna miesiaczka spoznila sie jakies 6 dni. Skutki uboczne: hustawka nastrojow troche sobie poryczalam i bylo ok:D pozdrawiam