Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buisgcuildsg,av

nie chce zyc mam tego dosc

Polecane posty

Gość buisgcuildsg,av

życie mi sie wali...czuje jak grunt wymyka mi sie spod nog... kocham go nad zycie dla niego zostawilam rodzine wyjechalam za granice. jestesmy razem prawie 4 lata nie mowi kocham jak nie zapytam nie pocaluje jezeli o to poprosze czasami to robi a czasami mowi zmeczony jestem itd same wymowki.Nie wrocil na noc , rano w pracy sie widzielismy wiem tylko ze byl na imprezie bo ja tydz temu u jego kuzynki nocowalam mialam potem ladna jazde wyzwiska itd. po pracy pojechal do szefa tzn kolo 10 nie pisze ma wylaczony tel ja od zmyslow odchodze caly dzien placze . juz mnie kiedys zdradzil boje sie ze znow to zrobi... nienawidze siebie i calego zycia nie chce juz zyc dodam ze coraz wiec pracuje wraca o 22 nie jest czuly nie przytula jie caluje

Gość buisgcuildsg,av
troche chaotycznie napisalam....

Gość piz.da
rozstan sie z nim w piz.du

Gość buisgcuildsg,av
zeby to bylo latwe jestem mloda przyjechalam do niego nie mam tu rodziny... i nie chce aby moja sie martwila ze jestem tu sama...

Gość buisgcuildsg,av
szczerze mialam taka mysl... i to nie jest smieszne wiesz?

Gość piz.da
ile masz lat? to wroc do polski

Gość buisgcuildsg,av
18,5 musze do sierpnia zostac... a wiecie o co ma ciagle pretensje? ze mamie pieniadze wysylam a go 3 miesiac utrzymuje bo prawie pracy nie mial a to co zarobilto na czynsz bilet

Gość prafdata - ta oryginalna
Ostatnio w Londynie modne są loty tak z 14-15 piętra... Normalnie Małysz wymięka! :)

Gość buisgcuildsg,av
w szkole mam urlop i od wrzesnia dalej bd konczyc ekonomika wiec w polsce tez nic nie mam to do sierpnia zostaje chce pomoc rodzicom mama zarabia grosze tata nie pracuje...

Gość buisgcuildsg,av
aha.. widze was to bawi

a ja juz myslalam,ze to jakichs powazny problem, a tu zas idzie o faceta.. czy wam kobietki juz zupelnie odbilo? Takie histerie o chlopa?

nie daj się tej pijawce ustal zasady trzymaj się ich jeśli on ich nie zaakceptuje to rozstań się z nim jesteś młoda i pracowita dasz sobie rade

Gość buisgcuildsg,av
tak bo jestem tu sama z nim a juz od dluzszegoczasu mam tego dosc ciagle jestem nieobecna mysle o tym naszym "zwiazku" i tylko beczec mi sie chce najlepsze lata chyba zmarnowane

Gość ajsza114
zostaw go w pizdu raz zdradzil -to znow bedzie mial okazje kopnij go wiem ,bo pisalas KOCHASZ GO ale nie byc naiwna juz tak za duzo zrobilas dla niego

Gość buisgcuildsg,av
tylko z nim nie da sie gadac chce powanie pogadac to on na laptopa siada. Ja sie produkuje on ze zmeczony jest, ze sobie wkrecam , ze chora jestem itd

Diabeł Ty to umiesz pocieszyć :-) i doradzić haha

Gość buisgcuildsg,av
zdradzil mnie jak mialam zoltaczke typu c ciezka terapie interferonem codziennie goraczki co dwa dni zastrzyki anoreksje ... teraz zaluje ze wrocilam myslalam ze sie zmieni mowil ze kocha ze bd tu zaje...scie a jedak jest na odwrot jestem zwykla kura domowa

Zostaw go w cholerę, sama siebie męczysz

Gość buisgcuildsg,av
prawie 4 lata zycia pojda sie je.ac... ciekawe co powie jak wroci;/

Gość ajsza114
do DIABEL WCIELONY -JAK SIE NAZWALES TEKI JESTES I WYPIEREDALAJ Z FORUM BO TO SA TOPIKI DLA KOBIET DZIWWEWCZYNA MA PROBLEM A TY TAKIE GLUPOTY OPOWIADASZ -------------------------W.Y.J.A.Z.D CIULU

Gość buisgcuildsg,av
ana to co mu napisalam ze :inaczej sobie to wyobrazalam ze zawiodlam sie ze juz nie mam sil ze sie nie star odp mi " to sprowadz mamcie i z nia sobie zamieszkaj"

Gość ajsza114
NIUNKA -MASZ ZYWY DOWOD-ON MA CIE W D,,,,,MA INNA -WEDLUG MNIE

Gość robisz blad...
nie utrzymuj go... i tyle... co on ci ma do zagladani w twoj portfel nie bierzesz pieniedzy od niego wiec niech sie odczepi..powiedz mu to i tyle...badz silna.. i nie przejmuj sie nim...potrakruj ten wyjazd jako mozliwosc pomocy rodzinie....i odlozenia tez kasy dla siebie zebys mogla pokorzystac TY z tego ze pracujesz jak juz wrocisz w sierpniu.

Gość buisgcuildsg,av
co ja robiezlestaram sie byc jak najlepsza a on takidla mnie jest, coja mu takiego zrobilam...

Gość buisgcuildsg,av
dzis mupowiedzialam ze ja juz nawet korony nie dam an zycie ze do sklepu nie pojde na zakupy jezeli nie da mi pieniedzy. a jak nie to niebd mial co jesca ja sobie dam rade

Gość buisgcuildsg,av
bym wolala zeby pisal mial nawet pretensje alezeby pisal a nie glucha cisza...

Gość buisgcuildsg,av
on wie ze do dzis rozpamietuje jego zdrade ze to mnie boli ze wciaz to jest w mojej glowie... i myslicie ze znow mi to robi? wie w jakim stanie bylam wtedy nie spalam nie jadlam bylam chodzacym cieniem..