Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozmyslajaca ona

mam meza a mysle o nim

Polecane posty

Gość rozmyslajaca ona

mam meza (od 4l) synka 2l kocham go bradzo i jestesmy szczesliwa rodzina... jednak ostatnio czesto spotykam kolege z lo z ktorym sie przyjaznilam a ostatnio dowiedzialam sie ze on czul cos wiecej... i nie moge przestac o nim myslec... wiem ze pewnie jakbym nie miala rodziny moglo by cos z tego wyjsc... ale to nie mozliwe bo nie zniszcze mojej rodziny ktora kocham... jednak nie daje mi to spokoju i nie moge o nim zapomniec;/

Gość rozmyslajaca ona
tylko jak mam przestac myslec o nim... ciagle mam ochote go widywac... co nie zmiania faktu ze nigdy nie zostawie meza ani synka

Gość prafdata - ta oryginalna
to potwierdza moją teorię że w każdej babie siedzi kurfa i ujawnia się zależnie od okoliczności.

Gość rozmyslajaca ona
no sory ale to faceci czesciej zdradzaja swoje zony i dla was to normalka... bo hormony bo instynkt a jak juz kobieta zdradzi to koniec siwata... a poczujcie sie troche jak my sie czujemy bo dla faceta jak i dla kobiety to tyle samo znaczy

Gość rozmyslajaca ona
a jak juz wspomnialam nie mam zamiaru niszczyc rodziny bo kocham meza i nie wyobrazam sobie miec innego ale tez nie moge zapomniec o bylym przyjacielu

Gość esencja zycia
myslec mozesz ale nie zrob czegos glupiego.... chwila moment i wiesz do czego moze dojsc.... ja na twoim miejscu ograniczylabym spotkania z owym kolega...za duzo masz do stracenia.

Gość rozmyslajaca ona
najbardziej lubię rozmyślać o jego rozporku i wyobrażać sobie, że bez skrępowania sięgam do niego, wyjmuję jego dorodnego kuutasa i zaczynam ssać aż tryśnie, oczywiście bardzo kocham moją rodzinę i nigdy ich nie zostawię :classic_cool:

Gość rozmyslajaca ona
dzieki za podszyw

Gość rozmyslajaca ona
no wlasnie nie umiem sobie wyobrazic siebie i jego w sytuacji lozkowej chociaz probowalam wiec to chyba nie chodzi o kontekst erotyczny... on mial podobne zainteresowania do mnie i rozumielismy sie bez slow... z mezem jest inaczej bo on nie podziela moich pasji ale je rozumie... nie mam zadnej normalnej kolezanki wiec moze to chodzi o bratnia dusze... o kogos kto cie doskonale rozumie?!

Gość hie hieeee
na cholere szukasz na sile problemow , masz kochajaca sie rodzine i Ci jeszcze malo? przestan myslec i sie znim widywac, bo potem moze byc za pozno.. !!!!!

niestety znam twoj problem, musisz dac sobie spokoj z kolega bo moga byc z tego tylko problemy. ja tak zrobilam i jestem szczesliwa. taka prawda

Gość prafdata - ta oryginalna
Bratnia dusza... taaaaaaaaaaa... kolejna która nie może sobie poradzić z kurfą wewnątrz siebie...

Gość rozmyslajaca ona
moje pasje to np. dyskoteki, tipsy, modelling i w ogóle takie... takie... a najbardziej to szybkie motory i szkoła także, co nie? i ten nowy tez to lubi: dyskoteki, perfumować sie i ubierać w modne dresy, saune lubi itd itp :classic_cool:

Gość rozmyslajaca ona
podszywaczu skoro tak piszesz to maz by nie mial problemow bo kolega w takiej sytuacji musialby byc homo wiec to byla by kolezanka :) i towarzyszka do wyprawy po sklepach

Gość hulikaaaaa
Pomysl gdyby Twoj maz myslal tak o innej kobiecie......czujesz sie dobrze ? Wiesz,jak nie zadbasz o bliska wiez z mezem to on tez niedlugo bedzie patrzyl na boki !!! Radze Ci dbaj o swoje gniazdo,bo latwo mozna je skalac,albo stracic.

Gość rozmyslajaca ona
mój mąż jest za to 100% hetero, bo myje się raz na tydzień w sobotę wieczorem, chodzi w ciuchach marki Bugio i Lcc, oraz używa wody po goleniu Brzozowa Pollena - Lechia :classic_cool: