Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lukash

praca maturalna...

Polecane posty

Gość lukash

witam... mam problem w sprawie matury... a mianowicie mam temat i plan ale ciezko jest mi napisac do tego odpowiednie opracowanie... chcialbym prosic o pomoc kogos rzetelnego...

Gość jfjhefjhejhejj
hej jaki masz temat ? pisze całe prace maturalne za 40 zł jak cos to pisz martinellka@o2.pl pozdrawiam

Gość lukash
Człowiek jako istota bezbronna. Omów zagadnienie, analizując wybrane utwory literackie.

Gość ona ma
racje zza darmo tu ci nikt nie pomoze , jak jestes słaby w takich pracach daj komus do napisania a masz pewne ze zdane

Gość nie ma takiej możliwości.
ojej, a rano byles dziewczynka jak zakladales taki topic :D

Gość lukash
juz raz mi pisal chlopak... moja nauczycielka sprawdzila i momentalnie oddala mowiac ze z tym mnie nie dopusci... :( nie wiem jak z tym bedzie...

Gość lukash
bylem jestem i bede chlopakiem... kt...

Gość gość
Witam. Zajmuję się pisaniem Prezentacji Maturalnych za zamówienie. Pisaniem zajmuję się już dłuższy czas. W skład prezentacji wchodzi:Bibliografia, konspekt, tekst prezentacji. Gratis dorzucam też czasami przykładowe pytania egzaminacyjne + odp. Cena jest do uzgodnienia. Ponadto piszę prace Inżynierskie z Budownictwa a także Prac Dyplomowe z BHP. Kontakt ze mną : GG : 45191871 Wysyłam kawałek Prezentacji do wglądu Dla Was Sprawdź Sam !

Gość gość
Witam. Pisze prace maturalne na zamówienie. Mam ich już w swoim zbiorze ok. 150 prac. W skład pracy wchodzi: bibliografia, konspekt i tekst prezentacji. Dorzucam też czasami pytania egzaminacyjne. Praca kompletna, a cenę ustalam indywidualnie . Prace piszę w ciągu kilku dni. e-mail : radek.d(małpa)vp.pl Kawałek do wglądu. SPRAWDZONA - KOMPLETNA - GOTOWA DO UŻYCIA

Gość gość
zacznij od wstępu. wytłumacz co to znaczy być kimś bezbronnym. Np.: Bezbronność leży w naturze człowieka.W szczególności w dzieciństwie wyróżniamy się tą cechą.Bezbronność to nie ignorowanie zagrożenia, ale jego pełna świadomość i antycypacja, które zapisane są w miejscu. .....

Gość Praca Maturalna Na Zamówieni
Witam. Pisze prace maturalne na zamówienie. Mam ich już w swoim zbiorze ok. 150 prac. W skład pracy wchodzi: bibliografia, konspekt i tekst prezentacji. Dorzucam też czasami pytania egzaminacyjne. Praca kompletna, a cenę ustalam indywidualnie . Prace piszę w ciągu kilku dni.

Gość Praca Maturalna Na Zamówieni
Witam. Pisze prace maturalne na zamówienie. Mam ich już w swoim zbiorze ok. 150 prac. W skład pracy wchodzi: bibliografia, konspekt i tekst prezentacji. Dorzucam też czasami pytania egzaminacyjne. Praca kompletna, a cenę ustalam indywidualnie . Prace piszę w ciągu kilku dni. Kontakt w ogłoszeniu powyżej !!!

Gość Praca L
Sprzedam Prace Licencjacką z Ekonomii o temacie : "Rynek Pracy w Polsce i innych krajach Unii Europejskiej w latach 2003 - 2013". Temat jest łatwy i powszechny, można go wykorzystać również do podobnych tematów. Cena do uzgodnienia. Praca jest kompletna i bardzo dobrze oceniona ! Kontakt : e-mail : radek.d(małpa)vp.pl PISZĘ RÓWNIEŻ PRACE LICENCJACKIE NA KAŻDY TEMAT !

Gość gość
Absolwentka filologii polskiej pisze prace maturalne na każdy temat! Doświadczenie - 5 lat. Solidnie, szybko i rzetelnie! Bez kopiowania z Internetu! Do każdego tematu podchodzę indywidualnie:) Więcej informacji na maila. Masz pytania? Pisz śmiało! To nic nie kosztuje. Zapewniam stały kontakt w razie pytań odnośnie pracy jak i samej matury:-) KONTAKT; matura24H@wp.pl GG; 39631281

Gość gość
Witam.