Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kąłdor

jestem ciemnogrodem :)

Polecane posty

Ja bylem, ale nie wiem czemu ksiądz zaczął na mnie wylewac wode święconą wiadrami a ludzie robili znak krzyża i spierdalali w podskokach:classic_cool:...może Ty diable masz jakąś teorie?:P

Niech będzie pochwalony Jebus Chytrus:P...koowa pewnie banana za to dostane ale chuj tam:classic_cool:

Flaszkę bardzo chętnie :D Rozdziewiczona jestem już od dawna :D Kurwa, czy ja aby nie popełniłam grzechu??? Przecież ja nawet ślubu nie mam! Jestem niegodna by żyć! Bóg mi nie wybaczy :(

Jak to Ci nie wybacze? Wybaczam CI:classic_cool: Masz miejsce pewne u mego boku w niebiesiech:P

Ale w niebie nie będzie Diabła :D W piekle jest większa rozpierducha i cieplej :D Przynajmniej nie będziemy zimą marznąć :D Trzeba tylko za życia jakiś alkohol załatwić :D

Ty chyba nie wiesz co mówisz!!!....W niebie jest taka korupcja, że nawet polska wymięka:P Handel duszami jest na porządku dziennym...Myślisz, że czemu do nieba biorą dziewice? żeby je tam później bezlitośnie wykorzystywac...To jeden wielki harem:classic_cool: