Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamanaola

ratunku...

Polecane posty

Gość załamanaola

Chyba umrę ze stresu. Wspołżylam z chlopakiem ostatni raz jakies 3, 4 tyg temu. 12. 02 powinnam miec miesiączkę, ale , że u mnie okresy przybywają co 28-36 dni to nie marwilam sie na razie... Dzis minęło juz duzo czasu od ostatniej miesiączki... Zrobiłam 4 testy ciazowe- wszystki negatywne. Bola mnie piersi i mam od czasu do czasu delikatny bol brzucha. Około 30 owulacji moja wydzielina była ciemnobrązowa, ale to trwało jakieś kilka godzin, teraz jest normalna- biała. Nie umiem się na niczym skupić, cały czas o tym myślę, nie chodzę na zajęcia , nie wiem co ze sobą zrobić... Jutro chcę iść do ginekologa,... ale zwariuję do tego czasu ! Dziewczyny, pomóżcie ! powiedzcie czy to może być ciąża.... ;(

Gość załamanaola
proszę o jakas odpowiedz, to dla mnie bardzo wazne..

Gość klik,klik klik
Na pewno to nie jest ciąża.Masz typowe objawy przedmiesiączkowe. Okres przy tym masz brdzo nieregularny. pozdrawiam.

Gość przeżywasz przeżywasz
i dodatkowo Ci się okres opóźnia :) Dla pewności zrób sobie jeszcze parę testów (serio), ale poczekaj jeszcze na okres. Jeśli naprawdę nie nadejdzie wybierz się do ginekologa, ale też wątpię, że to ciąża.

Gość załamanaola
zapomniałam dodać, ze uzylismy prezerwatywy... raczej nie pękła. Ale strasznie mnie to dziwi, ze nie mam okresu, bo juz myslalam, ze nadchodzi , co chwila chodzilam do toalety sprawdzic i mialam takie okresowe bole brzucha... od dwoch dni jakos nie mam juz bolow podbrzusza, co mnie bardzo dziwi i zarazem niepokoi

Gość zlaiza
na 100% jestes w ciazy, nie dziewczyny?

Gość niachniachh
nie przejmuj sie ;) nie jestes w ciazy... po zrobiebiu tylu testów mozesz byc imo spokojna :)