Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marotha

chce sie kochac z chlopakiem a on chce po slubie

Polecane posty

Gość marotha
ja mu to mowilam ,on mowi ze to byl jego blad i drugi raz tego nie zrobi.pozatym chce zebym byla do slubu dziewica

Gość marotha
najbardziej bylo by mi przykro gdyby ja kochal i dlatego sie z nia kochal , a mnie moze tylko lubi i chce sie zwiazac juz z kims , ehh mam czarne mysli czasem

Gość kasablanka
możę mu urosły bąble na jajach i myslisz ze ma duzego

Gość naatalkaa
To jest facet i oni raczej nie myślą w takich kierunkach. Dlatego właśnie nie otrzymałaś komentarzy "nie kocha Cie" tylko "ma małego itp." ogólnie o tym, że coś z nim nie tak. I ja również uważam, że on coś przed Tobą ukrywa.

Gość marotha
ukrywa kompleks czy cos bardziej powaznego?

Gość naatalkaa
Nie sądzę, żeby to chodziło o kompleksy. Faceci, którzy mają kompleksy są smutni kiedy Cie nie zadowalają, albo wkurzają się, że mogą krótko, ale nie zauważyłam, żeby z powodu kompleksów zupełnie unikali seksu i wymyślali bezsensowne powody jego unikania. Ja bym raczej stawiała na to, że z jakiegoś powodu seks nie sprawia mu przyjemności, dlatego do niego nie dąży.

Gość marotha
dziekuje natalka za rady :) przemysle to i sprobuje z nim o tym porozmawiac albo cos zrobic w tym kierunku zeby wiedziec na czym stoje ,odezwe sie jeszcze pa :)