Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lybcia

Jak zdobyć serce Pana-Raka?

Polecane posty

Gość Linka.....
Mój ogólnie jest dumny z tego jak wyglądam i się z tego cieszy ... Ale ostatnio jak mnie podejrzewał, to powiedział że wolałby abym była gruba, bo miałby spokój ... a tak, to każdy za mną lata ... :O

Gość DIDI.,.,.....,
Antonio pewnie romantycznym kochajacym , kochajacym spacery w blasku gwiazd i takie tam pierdoly na poczatku

Gość ufoludka
i czym tu sie zachwycac ? ludzie, to TYLKO ludzie, i w kazdym siedzi jakis ukryty konflikt, na zewnatrz wady, niesprecyzowane pragnienia, wydumane ambicje, niezrealizowane zamiary. raki czy ptaki, wszystko to gowno. jesli sama jestes zlem odbierasz zlo w innym, podejrzewasz, zeby nie byc podejrzana o cos, kontrolujesz, zeby ciebie nie kontrolowano, manipulujesz bo tak cie nauczono, zmyslasz bo taka twoja natura, szarpiesz sie kto lepszy bo jestes nikim, ot, cala filozofia ludzkosci i wszystkich znakow zodiaku. :P

Gość Linka.....
DIDI.,.,....., - hehehe ... identyko ...

Gość raki raki raki
nieznana-tak szczerze mowiac to wali mnie to,kto spod jakiego znaku jest.Nie rozumiem tylko zbytniej zaborczosci i prob ubierania braku zaufania i chceci kontrolowania i rzadzenia partnerem w kolorowe piorka.Zreszta juz wczesniej pisalam,ze w kazdym znaku zodiaku znajda sie ludzie fajniejsi i niefajni:)Gdybym chciala oceniac ludzi tylko na podstawie ich daty urodzenia,to musialabym stwierdzic,ze np.Strzelce,Kozly,Skorpiony,Panny,Bliznieta sa nienormalne,co nie mialoby zadnego sensu:)Mam rozne doswiadczenia z roznymi znakami zodiaku.W swoim zyciu spotkalam kilkanascie osob spod znaku raka i jak faceci mieli kuku na muniu,tak dziewczyny byly calkiem normalne.Z jedna nawet przyjaznie sie juz od ponad 10 lat:)Ma czasem jazdy i nie wiem,o co jej chodzi,ale w sumie to fajna babka-przynajmniej w stosunku do mnie:P

Gość DIDI.,.,.....,
a moj uwaza ze kobieta powinna byc wizytowka faceta, zadbana i uwielbia sie z emna "pokazywac" i chwialic ale moge sie tylko wystroic jak z nim wychodze , uwaza ze na zakupy nie musze sie malowac bo ja juz kogos mam i dla innym malowac sie nie musze

Gość raki raki raki
linka i didi-wasi faceci kwalifikuja sie do porzadnej terapii u dobrego psychologa,bo najwyrazniej maja problem ze soba i to sie na was odbija.

Gość jestem z rakiem
ja tez jestem z raczkiem - panem raczkiem, ciężki typ z niego, na początku związku nie było łatwo, ale po latach jest ok, przestał być zamknięty w sobie i stał się bardziej ufny (kiedyś też był bardzo zazdrosny, ale go oduczyłam tego), ceni bliskie osoby i ma super poczucie humoru, ale do tego strasznie lubi żeby było wszystko po jego myśli, bo jak nie jest, to jest źle

Gość ufoludka
Antoni - to co robisz, robi kazdy wolny facet. chyba, ze mamusia za niego to odwala :P

Gość jestem z rakiem
mój też pierze i odkurza i myje podłogi, ale za to zmywanie to moja działka, a gotujemy razem (niestety rzadki, zazwyczaj w weekendy nam się to udaje) :)

Gość DIDI.,.,.....,
Antonio akurat

Gość Linka.....
raczki są super kochane itd.są fajne

Gość DIDI.,.,.....,
jestem z rakiem no widzisz jak nie jest po jego mysli to jest zle.........wiec musisz robic tak by jemu bylo dobrz po jego mysli

Gość Linka.....
O już sprawdził co pisze, gdy wyszłam na chwilę ... i to jego wpis ... :O

Gość kosmiczna gwiazda
z rakiem trudno byc bo troche nieobliczalni ludzie z nich....... sama jestem raczka :) a jak uwazacie kobiety raczka + jaki znak zodiaku najlepiej??

Gość DIDI.,.,.....,
LINKA hahahahahahaaha

Gość DIDI.,.,.....,
Antonio oooooooooooooo nie drugi raz sie nei nabiore!a romantycznego raczka o juz nie

Gość Linka.....
Musiał sprawdzić, bo na forach też go zdradzam ... :O Więc sprawdza ... :O

Gość kosmiczna gwiazda
hellol??

Gość DIDI.,.,.....,
kosmiczna chyba skorpion, ale pewna nie jestem

Gość Linka.....
Antonio w to gotowanie wierzę, bo mój też gotuje czasem i sprząta ...

Gość DIDI.,.,.....,
Linka skad ja to znam:) a moj sie obrazil, bo zamiast z nim to siedze na kafererii, obrazil sie , ale jutro bedzie mi wypominal dzis mowi siedz sobie ale znam go i wiem ze jutro mi wypomnie albo zrobi cos zlosliwego"bym odczula to tak jak on sie teraz czuje"

Gość kosmiczna gwiazda
a wodnik to juz nie ?? ;/ kurna

Gość DIDI.,.,.....,
Antonio alez ja wierze, ale za raczka podziekuje , nigdy wiecej:)

Gość Linka.....
O tak kopa do działań to wy potrzebujecie ... sami z siebie nie bardzo ... Mój skończył dwa kierunki pod moim wpływem... i z karierą tak samo ... Dopóki mnie nie spotkał to nie studiował, bo mamusia inaczej do tego podchodziła ...

Gość kosmiczna gwiazda
tzn jak jego mamusia do tego podchodzila??????????