Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lybcia

Jak zdobyć serce Pana-Raka?

Polecane posty

Gość Linka.....
Oj tak na złość to oni robią bez przerwy ... taka kara niby ...

Gość DIDI.,.,.....,
Mamusia chciala dla niego jak najlepiej----------------------------------- slyszalam juz to wiele razy

Gość DIDI.,.,.....,
taka tak to jest KARA, ja jutro kare bede mila kare:)

Gość raki raki raki
kosmiczna-pasuje facet normalny,a to juz od znaku zodiaku uzaleznione nie jest:) Jestem tego doskonalym przykladem.Ten byly,o ktorym pisalam,to Strzelec i niby mial do mnie idealnie pasowac,a byla toalna lipa.Moj maz to Ryba i dobralismy sie,jak w korcu maku:),a teoretycznie powinnismy omijac sie z daleka.

Gość Linka.....
Jego mamusia podchodziła tak do studiów, "politechnika jest za trudna" i nie powinien się przemęczać i stresować ... :O

Gość dfghjkl
byka to płachtą czerwoną, a raka ?

Gość co za glupoty
raki to jeden z najgorszyych znakow zodiaku. oblesni, malo mescy, zlosliwi, pamietliwi, malo rozgarnieci, przecietni, nie majacy pojecia o milosci, zwiazkach, seksie.chwala sie swoim powodzeniem u plci przeciwnej, lubia lenistwo, pieniadze, wygody, naiwne kobiety.wyksztalcenie nie ma dla nich zadnego znaczenia bowiem sami w tej dziedzinie niczego nie osiagaja. przeslizguja sie w zyciu, sa nieodpowiedzialni, malostkowi,zlosliwi. hipokryci, uznajacy jedynie swoje racje. ogolnie nie przystosowani do zycia, rozgladajacy sie wiecznie za kims, kto zrobi cos za nich. lubiacy pochwaly, zapewnienia o dozgonnej milosci. cholerycy bez cienia wrazliwosci na innych. zwiazki traktuja przelotnie, a jesli juz z kims sie zwiza, jest to zwiazek na zasadzie roszczen pana i wladcy. plytcy w rozumowaniu, nie potrafiacy przyznac sie do swojego bledu, oczerniajacy innych, chowajacy glowe w piasek jesli sami sa czemus winni.polubownie nie zalatwiaja zadnych spraw, sa z natury chamscy i malo rycerscy. nie walcza o nic ani o nikogo.milczki, zaprzatajacy sobie glowe jedynie wlasnymi sprawami, nie lubia pomagac nikomu i niczego nie robia bezinteresownie. czasem dobrzy kucharze, obserwatorzy innych, majacy zawsze duzo do powiedzenia o kims. ze wszystkich znakow zodiaku ten jest uznnawany za totalna pomylke w zestawie z innymi znakami zodiaku.

Gość raki raki raki
co za glupoty-ten opis dokladnie pasuje do mojego bylego,oprocz tego,ze byl dobrym kucharzem,bo on chyba tylko wode potrafil zagotowac:O PAsuje tez do bylego jednej z moich kolezanek,a ten z kolei byl Kozlem. Nie da sie wszystkich do jednego wora wrzucac.

Gość DIDI.,.,.....,
zgadzam sie w 90%

Gość DIDI.,.,.....,
ja jestem wodnik plus RAK , katastrofa

Gość Psikutas_bezS
co za pierdoły nawiedzonych ludzi. Co to za argumenty że znak zodiaku determinuje czy ktoś jest obleśny czy nie czy jest męski/kobiecy czy nijaki leniwy czy nie... To wszystko bzdety. Poporostu są tacy ludzie i są śmacy a wiązanie to z jakimis bzdetami astrologicznymi to już totalna abstrakcja.

Gość jestem z rakiem
DIDI.,.,....., no widzisz jak nie jest po jego mysli to jest zle.........wiec musisz robic tak by jemu bylo dobrz po jego mysli eee, jak się jest z kimś to sie robi tak, zeby mu było dobrze, ale znowu nie tak, żeby sobie robić krzywdę mój rak jest bardzo pracowity i dokładny i obowiązkowy, a do tego ambitny, jak napisałam - początek naszego zwiazku był trudny, nawet bardzo,ale po kilku latach jest super :) chociaż jest to zasługa tego, ze oboje chcieliśmy i się staraliśmy

Gość jestem z rakiem
a jak zdobyć serce Pana Raka? myślę, ze naturalnością, wrażliwością, humorem i pewnością siebie :) ale to chyba większość Panów da się tym zaczarować ;)

Gość tez mam rakaa
Panowie Raki potrzebują żon obdarzonych silnymi nerwami i charakterem, bo nie każda niewiasta poradzi sobie ze skomplikowaną naturą Raka.Rak z natury to wielki romantyk, uczuciowy, wrażliwy, najbardziej rodzinny znak z całego korowodu zodiaku. Jednak często wkracza w dorosłe życie z emocjonalnymi ranami, a że w dodatku ma zmienne usposobienie wcale nie jest , mimo wielu pięknych cech jego charakteru, żyć z nim łatwo na co dzień.Rak jak powietrza potrzebuje do życia rodziny.Panowie spod tego znaku często dość wcześnie ją zakładają, prawie zawsze też pragną mieć dzieci. To wspaniali i oddani ojcowie, którzy potrafią wszystko poświęcić dla ich dobra.Jako towarzyszkę życia wybiera sobie Rak kobietę wrażliwą, uczuciową, spokojną, ale zdecydowaną. Nadmiernie ruchliwa partnerka zakłóca bowiem święty spokój w domu, do którego Rak ma wręcz nabożny stosunek. Jego raj na ziemi to wygodny fotel w gustownie urządzonym mieszkanku.Do serca Raka najłatwiej trafić przez... żołądek, mimo że dziś brzmi to dość staromodnie a sam Rak gorąco temu zaprzeczy, dobra kuchnia trzyma go mocno w domu, także dlatego że ma on delikatny żołądek.Rak to domator, raczej żona nie będzie szukała go z rozwianym włosem po pubach lub dzwoniła w panice nocą do oddanych kumpli. Rak nie lubi zapraszać gości, wyjątkiem są większe rodzinne uroczystości, które przygotowuje bardzo starannie, dba też wtedy o zachowanie wszelkich familijnych tradycji.Z natury jest oszczędny, zawsze martwi się o dobrobyt rodziny, odpowiedzialny, nie chce aby czegokolwiek jej brakowało. Nie jest jednak materialistą, rzadko dąży do fortuny lub popada w pracoholizm, bo wie, że to szkodzi życiu rodzinnemu.Ma swoje koniki. Jeśli kolekcjonuje różne dziwne rzeczy, trzeba do tych zainteresowań podchodzić z powagą i broń boże nie lekceważyć ich. Nic bardziej Raka nie zrazi do partnerki.W konfliktowych sytuacjach Rak nie rzuca talerzami, tylko się śmiertelnie obraża. Ciche dni z jego udziałem nie są więc rzadkością.Zdarza się też, że bywa pantoflarzem, tak miłuje spokój oraz dobrą lekturę, że pozwala małżonce na długie tyrady wychowawcze, bo wie, że i ona kiedyś tym gadaniem się zmęczy. Jeśli chcesz wyjść za Raka, najpierw i obowiązkowo zaprzyjaźnij się z jego mamusią. To najbardziej przywiązany do matki męski przedstawiciel zodiaku.Raki przeważnie są wierne, a słowo rozwód nawet nie chce im przejść przez usta. O bezpieczeństwo i spokój rodziny ? delikatny oraz ustępliwy z natury Rak będzie walczył jak ryczący lew, pokaże wtedy groźną, ukrytą naturę.Jednak wśród przedstawicieli tego znaku zdarzają się... panowie, którzy na boku utrzymują niezły haremik pań, bywają przy tym bardzo dyskretni, podbojami się nie przechwalają, bo uważają to za nieeleganckie.Powiedzenie ?cicha woda brzegi rwie? doskonale do nich pasuje.

Gość niuniaraka
czy raki lubia dawac klapsy? w ramach tej kary?

Gość ona 39
potwierdzam,raki maja bardzo trudny charakter,moj facet tez jest rakiem i ma wiele przyjaciolek

Gość ona 39
nie lubi byc kontrolowany,uwaza ze moze robic co mu sie podoba

Gość aby zdobyć serce pana raka
należy mu powyrywać szczypce

Gość gość
W skrócie moja sytuacja wyglądała tak, że chłopak po krótkim czasie rzucił mnie, ponieważ nic poważnego nie czuł, a on szuka powaznego związku i kobiety na całe zycie. Nie zależało mu aż tak bardzo, by kontynuowac ten związek, po prostu nie widział dla nas przyszłości. Problemem było to że ja się już zdążyłam w nim zakochać…. Musiałam go odzyskać. Zrobiłam to dzieki urokowi miłosnemu u rytualisty perun72@interia.pl. Wrócił i jesteśmy szczęsliwi.