Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

atiluj

pomozcie

Polecane posty

Witam. Mam problem .Chodzę z moich chlopakiem 2 lata. Ja mam 23 on 24 lata. Mam juz bardzo dużą potrzebę założenia rodziniy.W momencie, kiedy poznałam chlopaka to zadeklarował sie, iż za rok chciałby sie zaręczyć. Minął juz rok od czasu kiedy toretycznie miałby sie oświadczyć i nic :( Przejmuje mnie ta sprawa tymbardziej, iz jego poprzedni zwiazek trwal 5 lat i rozpadł się dla tego, że on nie chcial sie zdecydowac na slub. Moj chlopak jest jedynakiem. Jest bardzo bogaty, wiec nie ma problemu typu nie mozemy wziac slubu bo nie bedziemy mieli gdzie mieszkac. Jego rodzice nie akceptują mnie a on chyba jest pod ich duza presja. Dzis sie jeszcze dowiedzialam, że jego dziadkowie powiedzieli, że jestem dla niego za stara. I jak w takiej sytuacji mam czekac piec lat na slub jak juz jestem za stara. Nie chce zyc w grzechu, jestem katoliczka. Poradzcie co robic. Dodam jeszcze, że jestem atrakcyjna kobietą, studiuje cięzki kierunek studiow, wiec nie mogą mi zarzucic braku inteligencji czy koszmarnego wyglądu.

Jest bardzo bogaty, wiec nie ma problemu typu nie mozemy wziac slubu bo nie bedziemy mieli gdzie mieszkac ale ambicji to Tobie brakuje:O

Gość pindzia
ikurwa z ciebie zawodowa!!!!!!dupodajka za pieniadze!!!:classic_cool:

Gość pindzia
haha --> sebek to się nie dziwie że się hajtać nie chce :D

To jedyny adres ktory nie zawiera mojego imienia i nazwiska wiec bylam zmuszona go urzyc.

"ik**wa z ciebie zawodowa!!!!!!dupodajka za pieniadze!!!" Czyli bogaty facet to juz nie zasluguje na miłość bo jego dziewczyna to od razu "K***a?

Jakby nie można było zrobić nowego mail'a :) Jak już sobie chłopczyku zwaliłeś pod swoją fantazję to idź może jakiś film obejrz co go jeszcze nie widziałeś ?

Nie mam zamiaru zakladac kolejnego maila tylko dla tego ze ktos nie umie mi doradzic tylko sie czepia maila. Dziekuje za madre rady i dyskusje