Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

z_a_g_a_d_k_a

o 9 lat młodszy mężczyzna

Polecane posty

hej, spotykam się z chłopakiem o 9 lat młodszym ode mnie. On ma 19 lat a ja 28. Zakochałam się w nim po uszy a on we mnie. Jego rodzina oczywiście jest temu przeciwna, a ja swojej nie powiedziałam o tym. Mam straszne wyrzuty sumienia że jako straszna powinnam to skończyć , a przyznam szczerze że nie umiem. Myślicie że taki związek ma szanse?

Gość nie taka młoda
jak się kochacie to szansa jest

wiem że z nimi nie zamieszkam, ale on ma teraz przeze mnie same nieprzyjemności w domu. po drugie się zastanawiam czy taki związek ma przyszłość i czy jemu się w końcu nie znudzę :(

poza tym pewnie gdyby on był w moim wieku a ja bym miała 37 lat to była by to zupełnie inna sprawa, niż jak on jest taki młody. zastanawiam się czy mu nie odbije :)

Gość ewtf435rg3
z_a_g_a_d_k_a po prostu młody ma kogo rżnac i nie mysl sobie,ze on cie tak kocha jak tobie sie wydaje :-)

z tego co mówi i jak się zachowuje widzę że jest bardzo mocno zaangażowany. Każdą wolną chwilę jak ma to spędza ze mną. Wpada kilka razy w tygodniu choćby na kilka godzin. Ciągle mi powtarza że jeszcze rok i zamieszkamy razem, ale wiadomo jak to jest z takimi deklaracjami. eh !!! Dziękuję za zainteresowanie :) musiałam się gdzieś wygadać bo nikt nie wie ile on ma lat :) nawet moi znajomi

Gość szparek
Dlaczego nie znalazłaś sobie kogoś w swoim wieku?

Gość ewtf435rg3
z_a_g_a_d_k_a zaangazowany,bo po prostu jest oczarowany seksem,nie tyle seksem z toba,co w ogole istota seksu :-) a ty myslisz,.ze on cie kocha.On uwaza,ze cie kocha,bo po prostu nei rzoroznia jeszcze seksu od miłosci.

Gość ewtf435rg3
z_a_g_a_d_k_a jezli twoi znajomi ktorzy znaja twoj wiek nie domyslaja sie ile on ma lat,to mzona ci tylko wspołczuc :-) ze 19 latek tak staro wyglada :-) widocznie dlatego,ze tak dojrzale,az przedojrzale wygalda zaczal toba sie interesowac :-) dałas mu dupy to teraz facet zakochany,nei w tobie,ale w seksie

szparek, spotykałam się z facetami starszymi ale zawsze coś było nie tak, nie uważam że tu jest idealnie. To nie jest tak że szukałam młodszego faceta. Wyszło i już

szparek, spotykałam się z facetami starszymi ale zawsze coś było nie tak. To nie jest też tak że szukałam młodszego faceta. Wyszło i już.

a czemu ty sie przejmujesz znajomymi. jak mój kumpel przyszedł i oświadczył że ma dziewczynę z obcym dzieckiem to było ok. on sie przejmował naszą reakcją a dla nas było to wszystko jedno byle on był szczęśliwy

Gość maruder
ewtf435rg3 takie pytanie do ciebie , znasz tego chłopaka ze piszesz takie rzeczy ?