Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Koralina252

Czy jestem w ciąży?

Polecane posty

Gość Koralina252

A więc tak: z 12 na 13 d.c mój luby doszedł do mnie ale zaraz po stosunku cała sperma wypłynęła. Czy możliwe jest, że zajdę w ciążę? Czy mamy dalej próbować ? Jak myślicie dziewczyny?

Gość masz 14 czy 15 lat?
? zapytaj lubego- tak mocno ci forme zalał to może i sie wam coś urodzi

Gość Koralina252
Bardzo proszę o poważne odpowiedzi.

no moim zdaniem jest mozliwe:) ja nie wierze za bardzo w dni płodne lub nie...dla otuchy dodoam ze moja mama zaszła ze mną w ciaze w dni o dziwo NIEPŁODNE:p

Gość mamy w uk kent/Bromley/Hayes
eh wiem ze glupie pytanie ale odpisze... proboj dalej tak na wszelki wypadek jezeli sie staracie, a z tym wyplynieciem to wiesz ;) troche glupio napisalas bo chyba przeciez za kazdym razem wyplywa hyhy

Gość mamy w uk kent/Bromley/Hayes
madziola no widac ze to byly jej DNI PLODNE hyhy skoro zaszla w ciaze...

Gość Naominea
No jasne, ze mozesz byc w ciazy !!! Czas pasuje, a to ze sperna wyplynela, to wyplynela nieporzebna reszta, a to co mialo zaplodnic to juz zaplodnilo.

a dlaczego głupie ptanie?nie wie to pyta!!!jak macie zamiar dawac ludziom głupie uwagi to lepiej nic nie piszcie,nie którzy czasem na prawde maja doła a wy ich bardziej dobijacie...

Gość Koralina252
No właśnie wcześniej on ze mnie wychodził, dopiero zaczęliśmy się starać... wiem też, że wypływa ta "niepotrzebna" sperma:) a plemniki przedostają się do szyjki macicy... Ale czy to ten dzień cyklu ? Jak było u was?

dlatrgo mówie zeby sie nie kierowac dniami płodnymi lub nie,a przewaznie jest na opak ten kto nie chce zachodzi a ten co chce nie moze...duzo siedzi w psychice człowieka...trzeba probowac:)

A co myślałaś, ze żeby zajść w ciążę to sperma musi się wchłonąć? Do książek dziecko marsz!!!!!!!!

Gość Koralina252
madziola masz rację. Czasami jak czytam niektóre wypowiedzi ludni na różnych forach to aż się patrzeć nie chce...

ja ci w tym nie pomoge,nigdy tego nie stosowałam,ale wiem o ziółkach dr sroki na płodnosc i silniejszą owulacje i polecam,jak równiez testy owulacyjne,codziennie robisz test z moczu i on wskazuje kiedy masz dni płodne:)na allegro sa najtansze:)

Troszkę źle napisałaś pytanie, myślałam, że jakiemuś dzieciakowi się nudzi, sorki :-)

Gość Koralina252
Ach,... WIEM, ŻE SPERMA WYPŁYWA!!!!! No ludzie...

toan spadówa stąd,nie wie to pyta ,takim debilem jestes ze nie rozumiesz???!!!wypad mi stąd!!!

jak mnie wkurzaja ci złosliwi ludzie!!!!!!!!!!!!!!!!!to tym bardziej...masakra

Gość Koralina252
No widzisz... W realu im nie idzie to w necie sobie nadrabiają....

a te ziółka DR SROKI NR 3 ,tez na allegro,ja wlasnie na nie czekam:) poczytaj sobie moze ile ludziom pomogło!to pijesz jak hebatke!

czytałas moją historie wyzej?? :P:P co nas nie zabije to wzmocni,ale najgorsze ze człowiecz czasem ma doła a oi cie jeszcze dobiją,ja z takimi to krótko,z góry za wulgaryzmy przepraszam :P:P:P a pewnie bedzie ich troche... :D:D:d

Gość Koralina252
;) Tzn. Raczej nie mam problemów z płodnością, ale dzięki za radę. Po prostu jestem strasznie podekscytowana faktem, że będę miała dziecko;p Już 1 kwietnia zrobię teścik... hiihi

Gość Koralina252
Madziola--> ;)

dasz rade!!!!nie teraz to pozniej!! a jak chcesz to sobie poczytaj ksiązke lub film SECRET,wiem ze to dziala...milego oglądania!

Gość Koralina252
Dzięki;*