Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kristof007

Szumy Uszne Zawroty Glowy

Polecane posty

Witam przygladam sie juz tym temata prawie rok kiedy mnie to spotkalo okrutne doswiadczenie czasem mysle ze to kara od pana boga . Mianowicie szumow usznych nabawilem sie na wakacjacj w Hiszpani w jednym z klubow bylo bardzo glosno po wyjsciu ze znajomymi nie slyszelismy sie gluchota choc ciagle myslalemze wszystko powroci do normy 2 -3h pozniej przed pojsciem do lozka wydawalo mi sie ze slysze ciagle slabiej i mam szumy ktore nie przechodza pamietam ze nie moglem spac tego wlasciwie ranka wstalem nie wyspany i sie zaczelo . Kiedy powrucilem do UK do pracy na moje 12h zmiany niewiedzialem co se dzieje ze mna od 7 am do 7pm wieczorem nie moglem spac jesc pracowac czulem sie jak bym mial ciagla chorobe morska zawroty non stop nie moglem zrozumiec co ludzie do mnie muwia i tym bardziej odpowiedziec sensownie a przedtem bylem wspanialy bystry inteligentny teraz czuje sie jak bym byl chory na glowe normalnie masakra .Po niespaniu i ciaglej pracy myslalem ze sie poddam muwili mi nawet zebym zmienil pokoj bo wygladam nie wysopany ciagle oczywiscie nikomu o tym nie poiedzialem co sie stalo ,poszedlem do lekarza wielka brytania jes jeszce zacofana zobaczyl uszy powiedzial ok czysto przepisal Beconase do nosa bralem jak muwil szumy nie przeszly i tak tylko sie czulem normalnie prze ok 2h tzn tak jak wczesniej nie bylem zmeczony moglem myslec normalnie ale stan lekow i nerwow nie przeszedl do dzisiaj dzis sie odizolowalem od ludzi przyjaciol starcilem prace wierze ze powodem bylo to brak koncentracji slabo mi szlo powoli sie zalamuje siedze juz 4 miesiace w pokoju i nie wiem co mam robic ciagle sie chwieje niby slysze dobrze ale zawoty i szumy ciagle sa najgorsze ze stracilem kompletnie pewnosc siebie ktora mialem potrafilem zrozumiec kazdego wysluchac doradzic a dzis to ja jestem chory i potrzebuje pomocy w maju mija juz rok a ja dalej czuje ze moze zycie nie ma sensu a ja mam 25 lat masakra .Ide do szpitala w Surrey i Middlesex ale i tak nie wierze ze oni cos pomoga czy jest ktos tutaj komu minely zawroty i szumy uszne ?Bralem Aniracetam nie pomogl powiem ze szumy sie nasilaja nawet wczesniej bralem przed tym wypadkiem w pracy rozne Guarana Gotu kola i inne i czulem sie super a teraz efekt odwrotny masakra to kompletnie zmienilo moje zycie na negatywne . Zauwazylem tez dziwna rzecz kiedy robie cwiczenie ruszam glowa lewo prawo zawroty mijaja na chwile potem wracaja .To co ja przezylem w pracy po wakacjach to poprostu rzeznia 12h zawrotow i szumow usznych ciezkiej fizycznej pracy wygladalem jak trup .Nie moge zrozumiec jest 2010 rok a leku na to nie ma zadnego ani nczego nie wymyslili jeszce

Gość tysia2278
Witam. Ja miałam podobne obajwy, ciągłe szumy w uszach i zawroty głowy...długo nic nie mogli zdiagnozować...okazało się że mam silną nerwicę i tak się to właśnie objawiało ( objawy somatyczne). Idź do dobrego neurologa, żeby Cie zbadał czy to przypadkiem nie jest jakiś problem od kręgosłupa , a potem do dobrego psychologa, dobre leki i psychoterapia zdziałają cuda.

Gość mówił, nie muwił!!!
jeśli to kara boża to idź na kolanach do Częstochowy i się wychłostaj to może przejdzie :P