Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowa nieznajacsiem

jakiej firmy kupic laptop? co polecacie?

Polecane posty

Brzydula - HP ma najlepszy procek (seria P - niskonapięciowa wersja C2D) i najszybszą kartę graficzną toshiba jest tam zdecydowanie najsłabsza (leciwy procek z serii T i słaba grafika) ale ma świetne głośniki (Harman) Dell jest niezły ale ma totalnie beznadziejną kartę graficzną nie wiem do czego będziesz używała lapa i czy wydajność karty graficznej ma dla ciebie znaczenie ale ostatecznie jednak polecałbym poszukać jakiejś lepszej toshiby niż brać HP

moj tata ostatnio kupil sostrze lenoo ale za jakies 140zl bez windowsa ja mam acera i nie polecam ostatnio musialam wymienic matryce:o

Gość Acera mam
i jestem zadowolona - nie wiem czego się czepiacie? Śmiga fantastycznie od 9 miesięcy....

Kamecha dziekuje:)A znasz jakis konkretny model?:) Laptopa bede uzywala do pisana na kafe;)W sumie przegladam tylko strony internetowe,sprawdzam poczte

Ja mam w domu toshibę, Hp, i osobisty Sony Waio' Wszystkie wypasione i bez zarzutu.:)

przez 9m-cy to sami wiecie co można zrobić :classic_cool: Brzydula, nie znam modelu bo jest ich za dużo, jak coś znajde to wkleję. do pisania na kafe nie potrzeba dobrej grafiki, wystarczą nawet wynalazki intela :D

Gość jussaa
ja mam acera (znajomi również) i przez 5 lat żadnych problemów..

wiec jaka bede miala teraz kupowac to pewnei postawie na asusa:) Kamecha Ty sie znasz na ompach???

Gość aha i ach
zobacz ten mój, kosztował ok 2400, naprawdę jest dobry jak za tę cenę

Gość Chalim
Witam. I ja tutaj z czymś o czym się nikt nie wypowiadał, posiadam FujitsuSiemens od około 3 lat i jaki był taki jest. nigdy mi się w nim nic nie stało... wygląda trochę jak po przejściach ale śmiga bez zarzutu po dziś dzień. Aktualnie przybieram się do kupna XPS L702x ale tylko ze wzgledu na parametry. Lubię pograć a on idealnie się nadaje do tego z ekranem 17.3. Mały szczegół to to że jeszcze nigdy nie miałem Della i trochę się muszę poradzić na necie ale pewnie zakupie coś takiego.

Gość gość
Sony Vaio i Samsung

Gość gość
mam hp4540s, polecam unikać z oznaczeniem U na procku, bo to niskonapięciowe.

Polecam laptopy z tej strony: ESC.PL mozna kupić sprzęt markowy w bardzo niskiej cenie. Polecam!

Gość gość
Moim zdaniem sprzęty Lenovo przez ostatnie lata totalnie się odmieniły - przede wszystkim już nie są tak wadliwe. Poprawiono jakość przy utrzymaniu naprawdę sensownej ceny. Łapcie namiary - https://www.morele.net/wiadomosc/lenovo-thinkpad-l440-recenzja-dane-techniczne-czy-warto/3476/ I właśnie radzę zaczynać od recenzji konkretnych modeli. Dalej dopiero szukajcie na nie dobrej stawki.

Gość AdamCz
Szczerze mogę polecić Ci portal http://www.wybieramlaptopa.pl/ gdzie masz prawdziwe recenzje specjalistów w zakresie laptopów, tabletów, czy netbooków. Ciekawie przygotowali sporą ilość rankingów, testów i opisów z uwzględnieniem oczywiście nowości na rynku. Tam dostaniesz sporą dawkę wiedzy, która powinna Ci pomóc w wyborze :)

Gość gość
z własnego doswiadczenia wiem, ze asus to kiepskie obudowy i chipsety z ery commodore usmiech.gif Jak chcesz kupic laptopa to wazne są: -czas pracy na baterii -pamiec ram i inne podzespoly ale to wiadomo o co chodzi -solidna obudowa przede wszystkim - mily dodatek to kamerka -dla mnie rowniez mily dodatek to dobre glosniki usmiech.gif https://www.netman.pl/pl/c/Laptopy/36

Gość personn
Szczerze to tez sie teraz zastanawiam jaki laptop bedzie najlepszy mam budzet okol 4tys i gadalem z kumplem informatykiem polecil mi https://itnes.pl/notebooki-lenovo-thinkpad-e485/lenovo-thinkpad-e485-20ku000npb-r5-2500u-14-fhd-8gb-ram-ssd-256gb-amd-radeon-vega-8-windows-10-pro.html czy ktos ma takiego lenovo i moglby o nim pare slow napisac? Z gory dzieki!

Gość Gość

Polecam się zapoznać z serią yoga od lenovo. Świetny sprzęcik, mam yogę 920, sprawdza się perfekcyjnie. Do tego obejmuje go premium care, tzn szybki serwis w 5 dni. Bajka 🙂